Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 noiembrie, 2019 9:00 am - 3:00 pm

Detalii

Data:
7 noiembrie, 2019
Timp:
9:00 am - 3:00 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/410844026150243/

Locație

Corporactive Consulting
Corporactive Consulting Corporactive Consulting + Harta Google

Îmbunătăţirea Proceselor folosind Metodologia Lean Manufacturing

Obiective:
• Crearea unei baze de cunoștințe necesare pentru abordarea îmbunătățirii proceselor operaționale bazate pe valoarea adăugată în ochii clientului;
• Deprinderea abilităților practice legate de instrumentele Lean cu aplicabilitate imediată asupra proceselor;
• Crearea unei culturi de îmbunătățire continuă (Kaizen) în organizație.

ÎNSCRIERI: [email protected] | 0749 206 119

Cui se adresează acest curs?
• Echipei de Top Management a companiei;
• Management operațional: Supervizori Producție, Logistică, Aprovizionare, Mentenanță;
• Funcții suport: Ingineri de calitate, Ingineri de proces, Ingineri de produs, R&D, HSE, Resurse Umane, Financiar.

Instrumente abordate:
SIPOC, Process Mapping, Process Observation, Flow-Batch, Push-Pull, Muri-Mura-Muda, Value Stream Mapping, 5S, Visual Management, Takt Time, Load Balancing și Kaizen, Rapid Problem Solving, PDCA.

Arhitectură cursului:
Partea teoretică: Metodologii de baza de imbunatire a proceselor (DMAIC – Define, Measure, Analyze, Improve, Control; UDMOVC – Understand customer needs, Design inițial solution, Model design performance, Optimize design for value, Verify design, Control quality; OD – Organizațional Development); Noțiuni de Lean și Six Sigma

Partea practică: Cursul debutează cu o simulare a unui proces construit să reflecte situații și probleme reale din procese operaționale (Dot Game). Pe măsura deprinderii abilităților instrumentelor Lean, acestea se aplică pe procesul simulat, rulând procesul în ziua a doua și a treia a cursului, observând beneficiile și efectele fiecărui instrument în parte, respectiv impactul în totalitate asupra rezultatelor procesului. După fiecare simulare are loc o discuție de tip “debriefing” care vor sedimenta aspectele teoretice legate de instrumente, aplicabilitatea lor practică, respectiv impactul asupra procesului.

Beneficii pentru organizație:
La finalul cursului participanții vor cunoaște un set de metode și instrumente cu aplicabilitate imediată asupra proceselor operaționale care vor contribui direct la rezultatele companiei:
• Îmbunătățirea livrabilitatii în funcție de cererea clienților;
• Reducerea timpului total al procesului (Cycle Time);
• Reducerea numărului de defecte;
• Reducerea și optimizarea inventarului de materiale, WIP (Work în Progress) și Produse Finite;
• Reducerea costurilor operaționale prin eliminarea pierderilor;
• Sustenabilitatea rezultatele obținute prin procesul Kaizen și crearea unei culturi de îmbunătățire continuă.

ÎNSCRIERI: [email protected] | 0749 206 119

Trainer: Tamas Kanics
Tamas Kanics este trainer, consultant și coach cu expertiză în îmbunătățirea proceselor organizaționale, business management și resurse umane. Cu background educațional în Management, a descoperit devreme cum funcționează organizațiile fiind instruit în cultură nonguvernamentală internațională ca membru AIESEC. Și-a completat experiența profesând în Advertising, Project Management și Resurse Umane, incluzând și o perioadă petrecută în Grecia unde a fost generalist de Resurse Umane în Black Sea Trade & Development Bank.

A urmat experiența Honeywell. Aici și-a consolidat abilitățile de training, coaching, dezvoltare organizaționala, Lean și Six Sigma și a deținut diferite poziții de management atât în România cât și în străinătate. A părăsit Honeywell după 11 ani din funcția de Director de Operațiuni al Honeywell Technology Solutions Europe. În tot acest timp a continuat să ajute și instruiască indivizi și organizații în România, Anglia, Grecia, Ungaria, Cehia, Franța, Gemania, India și Maroc, îmbunătățind procese de business și contribuind la proiecte de schimbare organizațională.

Născut și crescut la Oradea, actualmente Tomy locuiește în Republică Cehă și conduce Solutions Ahead, o companie de training, consultanță și coaching pe care a înființat-o în Noiembrie 2017, prin care ajută organizații prin cursuri și proiecte să își îmbunătățească procesele, echipele de management și angajații. De asemenea ajută pro bono organizații nonguvernamentale și tineri profesioniști în dezvoltarea carierei.

Tomy are două distincții care merită menționate: “Cel mai popular trainer organizațional în Romania” acordat la Business Edu Awards în 2009, respectiv “Cel mai bun proiect de Resurse Umane” acordat de HR Club România tot în 2009 pentru implementarea primului proces organizațional de coaching într-o companie din România.

ÎNSCRIERI: [email protected] | 0749 206 119

https://www.facebook.com/events/410844026150243/