Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

12 octombrie, 2018 9:00 am - 5:00 pm

Detalii

Data:
12 octombrie, 2018
Timp:
9:00 am - 5:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1795697140548081/

Locație

Corporactive Consulting
Corporactive Consulting Olteniei, nr. 67
Oradea, 410538 RO
+ Harta Google

Curs – Design și dezvoltare organizațională

 

🗓 Crearea unui mediu stabil pentru a pregăti organizațiile pentru schimbări viitoare, proiecte proiecte majore, transferuri și/sau extinderea operațiunilor.

📖 Subiecte abordate:
Abordarea de tip proiect în design / dezvoltare organizațională bazat pe cercetările și practică organizațională promovată de Jay Gailbraith prin “5 Star Model”, abordând cinci aspecte ale companiei: strategie, structură, procese, personal și evaluare/recompense, Arhitectura proiectelor de OD ce urmează secvențialitatea: Definirea proiectului – Starea curentă – Starea viitoare – Brainstorming – Planificarea acțiunilor – Implementare – Evaluare.

▶ ÎNSCRIERI: [email protected] | 0749 206 119

⚠ Beneficii:
Crearea unei structuri organizaționale puse în practică de procese pentru a susține strategia organizațională pentru atingerea obiectivelor de termen lung și scurt, cultură organizațională robustă bazată pe procese și reguli solide și corecte care recunosc angajatul că cea mai importantă resursa organizațională, stabilizarea proceselor organizaționale pentru a fi autosustenabile, transformarea departamentelor de Resurse Umane din “servicii administrative” în funcțiuni care aduc valoare companiei și proceselor operaționale.

👥 Cursul se adresează:
Managerilor generali din companii, Manageri executivi și de departamente, Manageri de Resurse Umane, Profesioniști de Resurse Umane, Formatori, Manageri de Proiect.

▶ ÎNSCRIERI: [email protected] | 0749 206 119

👱‍♂ Trainer: Tamas Kanics
Tamas Kanics este trainer, consultant și coach cu expertiză în îmbunătățirea proceselor organizaționale, business management și resurse umane. Cu background educațional în Management, a descoperit devreme cum funcționează organizațiile fiind instruit în cultură nonguvernamentală internațională ca membru AIESEC. Și-a completat experiența profesând în Advertising, Project Management și Resurse Umane, incluzând și o perioadă petrecută în Grecia unde a fost generalist de Resurse Umane în Black Sea Trade & Development Bank.

A urmat experiența Honeywell. Aici și-a consolidat abilitățile de training, coaching, dezvoltare organizaționala, Lean și Six Sigma și a deținut diferite poziții de management atât în România cât și în străinătate. A părăsit Honeywell după 11 ani din funcția de Director de Operațiuni al Honeywell Technology Solutions Europe. În tot acest timp a continuat să ajute și instruiască indivizi și organizații în România, Anglia, Grecia, Ungaria, Cehia, Franța, Gemania, India și Maroc, îmbunătățind procese de business și contribuind la proiecte de schimbare organizațională.

Născut și crescut la Oradea, actualmente Tomy locuiește în Republică Cehă și conduce Solutions Ahead, o companie de training, consultanță și coaching pe care a înființat-o în Noiembrie 2017, prin care ajută organizații prin cursuri și proiecte să își îmbunătățească procesele, echipele de management și angajații. De asemenea ajută pro bono organizații nonguvernamentale și tineri profesioniști în dezvoltarea carierei.

Tomy are două distincții care merită menționate: “Cel mai popular trainer organizațional în Romania” acordat la Business Edu Awards în 2009, respectiv “Cel mai bun proiect de Resurse Umane” acordat de HR Club România tot în 2009 pentru implementarea primului proces organizațional de coaching într-o companie din România.

▶ ÎNSCRIERI: [email protected] | 0749 206 119