Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

23 septembrie, 2016 7:30 pm - 24 septembrie, 2016 7:30 pm

Detalii

Începere:
23 septembrie, 2016 7:30 pm
Se termină:
24 septembrie, 2016 7:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Vineri și sâmbătă, 23 și 24 septembrie, va avea loc cursul Cheile Genelor „Secvența Venus”, susținut de Adrian Constantinescu

„Relaţiile reprezintă „materia primă” care ne stimulează evoluţia. Tiparele inconştiente de supravieţuire, deschiderea inimii şi încrederea pe care o manifestăm în forţa vieţii se reflectă permanent în modul în care interacţionăm cu persoanele cu care venim în contact, fie că sunt rude, colegi, ori oameni cu care ne întâlnim pentru a asimila anumite lecții existențiale. Relaţiile sunt inerente vieţii şi datorită faptului că au ajuns să facă parte din firescul peisajului cotidian, rutinele zilnice ne pot distrage de la realul lor potenţial transformator.

Richard Rudd, autorul sistemului de cunoaștere al Cheilor Genelor și unul dintre cei mai importanți mistici ai lumii contemporane, ne propune decriptarea codificării noastre genetice prin demersul contemplativ al „Căii de Aur”. Prin intermediul ei putem asista la modul în care programarea noastră genetică se traduce în realitatea exterioară, în viețile, carierele și relațiile noastre. Dacă prima secvenţă a „Căii de Aur”, cea de Activare, ne învață cum să ne descoperim geniul interior şi cum să ne canalizăm energia spre scopuri de ordin superior, cea de a doua, Secvenţa Venus, ne arată cum să deschidem portalul inimii pentru a permite acestor scopuri sa iasă la suprafaţă, să se materializeze şi să ne aducă prosperitate.

Etapa „Venus” a călătoriei ne pune la dispoziţie o modalitate unică şi fără precedent de a ne deschide inimile cu ajutorul relaţiilor. Indiferent de natura lor, suntem mereu implicaţi în relaţii şi din acest motiv orice loc, moment şi situaţie sunt potrivite pentru a le folosi ca pe un combustibil cu cifră octanică ridicată în a ne ridica progresiv nivelul vibraţional. Constatăm că într-o primă fază relaţiile sunt cele care ne catalizează şi activează tiparele inconştiente de protecţie faţă de suferinţă la toate nivelurile (fizic, emoţional şi mental), închizându-ne treptat inimile pe parcursul copilăriei şi adolescenţei, în drumul către viaţa adultă. Prin Venus putem surprinde natura paradoxului şi realiza că istoricul suferinţei nu este decât o cale iniţiatică ce culminează cu momentul ACUM, spre a ne redeschide inimile şi rafina propria natură.

Această cunoaștere demistifică jocul atracției relaționale, unul din marile mistere inconștiente ale vieții, fiind placa turnantă dintre dharma și karma, dintre forțele magnetice ce ne aduc în relații și disconfortul trăit în momentul în care umbrele rănilor încep să-și arate colții. Unicul ei scop este de a ne determina să capitulăm în fața marilor forțe menite să ne modeleze viața și să ne testeze angajamentul față de darurile cu care am venit pe pământ. Este un joc pe care ni-l asumăm de la începutul existenței, fiind purtați între riscul de a fi târâți în drame repetitive și magia trezirii. La finalul drumului nu mai există învinși și învingători, ci numai lingouri de conștiință pură, cristalizată”.

Beneficiile parcurgerii acestei secvențe, pe lângă deschiderea inimii și alinierea la scopul înalt al destinului personal sunt:

  • Câștigarea unui plus de toleranță, compasiune și înțelegere în relații;
  • Înțelegerea relațiilor ca sursă de conștientizare a propriilor răni emoționale;
  • Dobândirea armoniei în relațiile sociale, începând cu cele de familie și în parteneriate, până la nivelul colectivităților mari;
  • Înțelegerea caracterului impersonal al volatilității emoționale și dobândirea unei indulgențe sănătoase față de propria vulnerabilitate, inerentă naturii umane, laolaltă cu întărirea stimei de sine;
  • Identificarea tiparelor subminante la nivel emoțional și mental, guvernatoare a ciclurilor experiențiale repetitive și de joasă frecvență;
  • Atragerea sincronicităților, a norocului și prosperității.

Program curs:

  • vineri, 23 septembrie – între orele 18:30 – 21:30
  • sâmbătă, 24 septembrie – între orele 9:30 – 18:30W

Înscrieri: Adrian Rogojan – Tel: 0771352644 / E-mail: [email protected]

Detalii despre curs: Adrian Constantinescu – Tel: 0733245271 / E-mail: [email protected]

*Locația va fi anunțată în timp util persoanelor interesate. Informaţii despre acest sitem de cunoaştere găsiţi pe www.genekeys.com şi pe www.adrianconstantinescu.roInformații preluate de AICI.