Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

15 octombrie, 2017 5:21 am

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 10:00am, repeating until 31 octombrie, 2017

Detalii

Data:
15 octombrie, 2017
Timp:
5:21 am
Eveniment Category:

Locație

R&R bookstores & coffee houses
R&R bookstores & coffee houses Oradea-Mare, 410025 RO + Harta Google

R&R și editura Publica aduc în premieră la Oradea promoția 2+1 CARTE CADOU, o campanie foarte apreciată de cititorii acestei edituri!

Pentru această promoție, cartea cadou va fi INVIZIBIILII de David Zweig, în valoare de 39 lei: https://goo.gl/yU83G8

Promoția e valabilă în perioada 1-31 octombrie, exclusiv la librăria și cafeneaua R&R de pe Str. Republicii nr. 22 (în locul fostei cafenele Living Room, lângă Orange Shop).

Vă amintim că în cadrul librăriei R&R Republicii găsiți cea mai bogată ofertă de titluri Publica din oraș!

Vă așteptăm la noi!

Despre editura Publica:
Plată sau curbă, lumea în care trăim continuă sa se transforme. Publica aduce idei, identifică si promovează acele cărţi de business capabile să producă schimbare. Ceea ce au în comun autorii pe care ii publicăm, fie ei universitari sau practicieni, sunt excelenţa profesională şi vizionarismul. Indiferent de domeniul sau industria în care ne desfăşurăm activitatea, o idee nouă are un impact hotărâtor asupra felului în care acţionăm. Cărţile noastre vă invită să faceţi cunoştinţă cu acele idei inovatoare care au transformat şi continuă să transforme lumea în care trăim.

Despre librăriile și cafenelele R&R:
Povestea noastră a început în 2013, când am fondat Editura Ratio et Revelatio, care a devenit în scurt timp un brand apreciat în rândul celor care caută lecturi de calitate.
La finele anului 2016 ne-am împlinit un vis și am inaugurat librăriile și cafenelele R&R, cu misiunea asumată de a crește nivelul vieții culturale orădene nu doar prin simpla existență a acestor locuri, ci și prin organizarea de evenimente, lansări, concerte și expoziții și implicarea comunității în diverse activități culturale.
Împreună putem realiza lucruri minunate!
Cafea tare și lecturi inspirate,
Echipa R&R