Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

21 septembrie, 2018 5:00 pm - 8:00 pm

Detalii

Data:
21 septembrie, 2018
Timp:
5:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/369546736916520/

Locație

Piața Rogerius

Organizatori

Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány
Fundația ”Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” Oradea
ProBikers.ro

Critical Mass – Oradea

 

Vino împreună cu prietenii tăi să pedalăm pentru un stil de viață sănătos și pentru mai multă siguranță în traficul din Oradea!

Vineri, 21 septembrie, vom traversa Oradea pe bicicletă și vom sărbători Săptămâna Mobilității Europene împreună!

Traseul:
ora 17:00 întâlnire în parcarea de la Piața Rogerius
ora 17:30 pornire din parcarea de la Piața Rogerius – str. Transilvaniei – B-dul Dacia – Parcul Petőfi – str. Republicii – B-dul Magheru – Podul „Dacia” – Piața Emanuil Gojdu – B-dul Cantemir – str. Sextil Pușcariu – str. Horea – str. Sucevei – B-dul. Decebal – str. T. Vladimirescu – sosire în Piața Unirii.

Nu uita să îți aduci echipamentul de protecție și voia bună! 🙂

*Copiilor mai mici de 14 ani NU le este permis să circule cu bicicleta sau cu trotineta pe șosea. Pentru desfășurarea în siguranță a evenimentului vă rugăm să respectați această prevedere!

Acest eveniment face parte din activitățile proiectului „Pedalează în siguranță!”, proiect implementat de Fundația „Euro-regiunea Bihor – Hajdú-Bihar” Oradea cu finanțare de la Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Prin acest proiect ne-am propus să promovăm crearea unui mediu de viață mai sănătos prin folosirea bicicletelor și să atragem atenția comunității asupra importanței respectării tuturor participanților în trafic.