Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

16 februarie, 2018 7:00 pm - 8:30 pm

Detalii

Data:
16 februarie, 2018
Timp:
7:00 pm - 8:30 pm
Eveniment Category:

Locație

Studio Act
Studio Act Str. Crinului, nr.2
Oradea, 410074 RO
+ Harta Google

Madalin Luca este un naist român care în cariera sa de muzician, a abordat diferite genuri muzicale, imprimând fiecarei note muzicale propriul stil de interpretare – muzică tradițională românească, muzică clasică, jazzul, world music.

Mădălin Luca este un căutător a noi modalități de exprimare muzicală, experimentând posibilitățile nedescoperite ale naiului, introducându-l într-un teritoriu muzical puțin explorat de către naiști : muzică electronică, experimentală, jazzul.

FolklorTRONIK nu este denumirea unui concert sau a unui album, ci a devenit un stil muzical propriu lui Mădălin Luca, în care muzicianul folosește naiul acustic și naiul procesat electronic prin intermediul procesorului de voci, loop-uri live – linii melodice, ritmice și armonice create cu ajutorul naiului și a altor instrumente electronice sau acustice, ritmuri electro, instrumente virtuale, soundscape-uri, efecte sonore construite cu diferite softuri, toate acestea în slujba creativității și explorării sensurilor profunde ale muzicii.

FolklorTRONIK înseamnă: inovație muzicală, improvizație, experiment, creativitate, emoție, imaginație, libertate sonoră.

FolklorTRONIK e spațiul muzical în care se întalnesc original și simbiotic folclorul vechi românesc cu muzica contemporană.

FolklorTRONIK propune o sonoritate inedită, construită live, într-o manieră electro-ethno-jazzistică.

Singur pe scena, Mădălin Luca recreeaza o întreagă orchestră construind pas cu pas, în timp real, prin improvizația muzicală, liniile ritmice și melodice ale fiecărei melodii într-o manieră ethno – jazzistică, conferind unicitate fiecărui moment muzical, fiecare concert fiind inimitabil și irepetabil.

Pentru informații și rezervări, sunați la 0771 438 892 – Adeline-Mirabela Tripa.

Suport artist: 20 lei