Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 decembrie, 2016 8:00 pm - 11:00 pm

| 20RON

Detalii

Data:
9 decembrie, 2016
Timp:
8:00 pm - 11:00 pm
Preţ:
20RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/878471985622294/

Locație

Urban Place
Urban Place Tudor Vladimirescu nr. 75
Oradea, 410203 Romania
+ Harta Google
Sit web:

Organizator

LB shows

Implant pentru Refuz lansează toamna aceasta albumul ACUSTIC (UNIRII5). Acesta va fi însoțit de un turneu de lansare care va străbate țara.

Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susținut în octombrie 2015 pe scena de la Unirii5. Aceasta este prima producție live pe care Implant pentru Refuz o publică. Trupa va lansa albumul în cadrul unui turneu cu un concept special. Concertele sunt compuse din două părți, jumătate din piese vor fi interpretate acustic, jumătate electric.

„În toamna anului trecut am avut un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult și pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanță. A fost o experiență fantastică atât pentru noi cât și pentru fani. Am primit un val de reacții pozitive și asta ne-a entuziasmat să transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5)” – declară Implant pentru Refuz.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) este realizat de Implant pentru Refuz:

  • Octavian „Vita” Horvath – voce;
  • Valentin „Freaky” Popescu – chitară, voce;
  • Răzvan „Meshu” Nicov – chitară;
  • Czifrak „Pista” Ștefan – bas;
  • Alexandru Hera – tobe.

Alături de:

  • Gabriel Almași – theremin
  • Lelia Nicolaiciuc – voce

Implant pentru Refuz – Sub Zero [Acustic Live Video]
Implant pentru Refuz – În Interior [Acustic Live Video]

Evenimentul este organizat de LB Shows și va avea loc în Urban Place. Pentru mai multe informații sunați la 0770 133 583 sau 0740 527 955. Biletele s-au pus în vânzare la bar în Urban Place, iar prețul unuia este de 20 de lei.

Informații preluate de AICI.