Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

20 ianuarie, 2018 8:00 pm - 10:00 pm

Detalii

Data:
20 ianuarie, 2018
Timp:
8:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Moszkva Kávézó
Moszkva Kávézó str. Moscovei no.8
Oradea, 410001 RO
+ Harta Google

Sâmbătă 20 ianuarie de la ora 20:00 vă invităm la un concert inedit al trupei Gothic Romania, eveniment menit să sărbătorească 25 de ani de activitate de la înființarea formației!
Invitaţii Gothic sunt orădenii DECAY o excelentă formație gen: Melodic Death/Black.

GOTHIC este una dintre trupele de referință pentru muzica metal din România.
Activând de 25 de ani, multi-premiată, cu statutul de trupă `cult` a underground-ului românesc, Gothic are la activ peste 500 de concerte în țară și străinătate, sute de apariții difuzate în emisiuni de specialitate pe posturile naționale de radio si televiziune și numeroase articole și interviuri apărute în cele mai mari publicații din România și străinătate.
Albumul de debut `Touch of eternity` (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vândute albume din metalul românesc în anii 90, piese ca Anguish, Regrets si Memorial Winter devenind adevarate hituri, cântate în cor de către fani la concertele trupei. Celebra publicație germană `Metal Hammer` a acordat nota 9 (din 10) acestui album.
In 2012 Gothic a câștigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competiție națională, concertând cu succes la Wacken Open Air.
În 2015 trupa a intrat în studioul Consonance din Timișoara pentru a înregistra părțile de tobe pentru noul album – DEMONS. Restul de instrumente au fost înregistrate în studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petruț în colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). În ianuarie 2017 formația lansează `Demons` sub egida Loud Rage Music, album care beneficiază de o promovare intensă din partea labelului transilvănean si obține în continuare cele mai bune cronici în mass-media internațională.
GOTHIC : https://www.facebook.com/Gothic.Romania

DECAY : https://www.facebook.com/DecayOradea/
Stilistic, compoziţiile au elemente din zona death / black cu o accentuată tentă melodică susţinută de chitară, alternând ritmuri diferite, cu pasaje şi treceri bruşte. Această atmosferă fragmentată şi contrastantă, ce de multe ori alternează între downtempo şi ritmuri rapide, este susţinută şi de interpretarea vocală ce oscilează între tehnici şi efecte specifice genurilor black şi death metal.
#susţinemtrupelelocale