Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

21 decembrie, 2017 7:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
21 decembrie, 2017
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:

Locație

Urban Place
Urban Place Tudor Vladimirescu nr. 75
Oradea, 410203 RO
+ Harta Google

? Magia sarbatorilor nu consta in trucuri si tehnici speciale. Magia sarbatorilor de iarna este o stare dupa care tanjim un an intreg!
De aceea, #UrbanPlace da startul bucuriilor de Craciun cu un eveniment deosebit si sensibil.
? In data de 21 decembrie, incepand cu ora 19:00, va asteptam cu mic, cu mare, la Concertul de colinde, sustinut de #ArtGroupMusic! INTRAREA ESTE LIBERA!

☃ Solisti: Andreea Sava, Amalia Popa, Carla Florian, Iulia Tohotan, Lilla Bernadeth Schneider, Bogdan Caraman, Bogdan Ciora, Bogdan Dragoescu, Felix Lascu, Vlad Marian, Veronica Balogh

☃ Repertoriu: Deck the rooftop; Doar odata-i craciunul; Frosty the snowman; Din ceruri ninge alb; Rockin’ arround the christmas; Last Christmas; O ce veste, minunata; Jolly Holly; White christmas; Noapte de craciun; Let it snow; Merry christmas everyone.

⚠ Si pentru ca stim ca bucuria Craciunului este vindecatoare, vom avea in locatie o urna speciala de donatii, pentru un copil special!
Este vorba de Fetinca Caius Florian Luca, nascut la data de 12 octombrie 2011.
Dincolo de varsta freageda, Caius a primit drept diagnostic Tulburare din spectru autist cu elemente autiste si stereotipii. Si pentru ca stim ca valoarea cheltuielilor saptamanale ajunge la 390 RON, ne-am gandit ca putinul fiecaruia ar insemna enorm pentru el.

Ce este important de stiut este faptul ca daca acest copil va continua terapiile, are sanse maxime de recuperare!