Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

24 martie, 2018 12:00 pm - 4:00 pm

Detalii

Data:
24 martie, 2018
Timp:
12:00 pm - 4:00 pm
Eveniment Category:

Ai articole vestimentare și accesorii pe care nu le mai porți? Rezervă o masă și vino sâmbătă, 24 martie, La Moszkva Cafe, str. Moscovei nr. 8, între orele 12:00 și 16:00 și împarte lucrurile care cândva ți-au fost dragi, cu persoane care le-ar putea ”readuce la viață”.
Dacă nu ai articole de vânzare, tot ești binevenit! Te așteptăm să fii cel care vrea să reinventeze îmbrăcămintea celor care s-au plictisit de ea.
Înscrieri:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkQdBAnav4gg2nC5Rpob-ID1xB0Vs25q9X2mWCCiNJhvs0tA/viewform

Pentru a avea eficiență maximă, am întocmit un set de reguli:
• Durata târgului este de 4 ore. Vânzările se desfășoară în intervalul 12:00 – 16:00.
• Participanții în calitate de vânzători, sunt rugați să vină mai devreme, în intervalul 10:00 – 12:00, pentru a-și putea aranja marfa.
• Tot în atenția vânzătorilor! Fiind o cafenea locul în care se desfășoară târgul, mesele nu sunt multe și nici mari, așa că vă sugerăm să aduceți lucrurile în cutii, ca să poată fi așezate și pe jos. În felul acesta, cumpărătorii se vor putea uita cu ușurință printre ele.
• Produsele ce pot fi aduse spre vânzare, sunt următoarele: orice fel de articole vestimentare ( preferabil în stare bună), încălțăminte de orice fel, accesorii și produse cosmetice. Orice alt produs ce nu se încadrează în categoria celor enumerate, este strict interzis!
• Taxa de participare pentru cei care doresc să vândă:
15 lei masa rotundă
20 lei masa dreptunghiulară
25 lei masa dublă
Cei care doresc să cumpere, au intrarea liberă!
Pentru început, fiindcă nu știm câți participanți în calitate de vânzători vor fi, se poate face rezervare doar pentru o singură masă. Către finalul înscrierilor, sau chiar în ziua târgului, dacă rămân mese disponibile, doritorii le vor putea închiria și pe acelea.
Tarifele sunt împărțite astfel, din dorința celor care ne dau în chirie localul.
• Acest aspect probabil că nu face parte din regulament, fiind mai mult un îndemn: spunem că ar fi indicat să păstrăm decența la prețuri. De preferat ar fi și să puneți prețurile la vedere, nu să le stabiliți pe loc. E corect astfel față de toată lumea și, totodată, ne privăm de orice fel de neînțelegeri.
• Dacă faci rezervare, te rugăm să te prezinți!! În cazul în care nu reușești să ajungi, anunță din timp adminul!

Este primul eveniment organizat de comunitatea noastră, așa că ne dorim să iasă perfect! Sperăm că e primul dintr-un lung șir de astfel de întâlniri!

Pentru ca voia bună și distracția să fie la ele acasă, barul va fi deschis pentru oricine dorește să și consume ceva.

Let’s share our closet!!