Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

30 iunie, 2016 7:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
30 iunie, 2016
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1165002766896707/

Locație

Centrul Cultural Hare Krishna Oradea
Centrul Cultural Hare Krishna Oradea Str. Emilian Mircea Chitul, nr. 3
Oradea, Bihor 410002 România
+ Harta Google
Telefon:
0770 160 969
Sit web:

Organizator

Incubator107 Oradea
Telefon:
0743 517 848
Email:
oradea@incubator107.com
Sit web:
https://www.facebook.com/incubator107Oradea/

Incubator107 Oradea organizează, în colaborare cu Hare Krisna Oradea, o serie de trei ateliere ce au ca centru tematica: YOGA.

Ce este defapt yoga? Care sunt tipurile de yoga? De ce este specială filosofia orientală? Veți avea ocazia să vă răspundeți la aceste întrebări, și probabil și la altele, odată ce veți participa la workshop-urile celor de la Hare Krisna Oradea.

La primul atelier al acestora, despre care veți afla mai multe în rândurile următoare, se va vorbi despre: Ce este defapt yoga?

CE?
Ce este de fapt yoga?
Sunt sigur că ai auzit de multe ori cuvantul yoga. Și sunt sigur că fiecare om are o idee diferită despre ce este yoga, care este scopul ei. Poate chiar ai participat deja la câteva lecții de „yoga”!

Majoritatea oamenilor asociază cuvântul yoga cu cateva exerciții fizice, dar de fapt yoga nu e gimnastică; partea de „gimnastică” se numește asana și este doar o foarte mică parte din ceea ce înseamnă yoga cu adevărat.

Vom discuta despre scopul yoga, diverse tipuri și trepte de yoga, cum se leagă unele cu altele și multe altele informații. Sunt sigur că vei căpăta o altă înțelegere asupra a ce este yoga în general, vei experimenta și vei afla la ce folosesc diversele practici, care sunt principiile și filozofia din spatele acestora. De asemenea, vei învăța cate ceva ce poți saplica imediat în viața ta.

CU CINE?
Cu mine. Eu sunt Mircea Mateica și practic diverse tipuri de yoga de circa 5 ani. Am trecut prin hatha yoga (yoga tradițională), am stat 6 luni într-un ashram (mănăstire) în India unde am practicat karma yoga, iar acum practic bhakti yoga și simt nevoia să dau mai departe ce am învățat!

CU CE?
Cel mai important: cu deschiderea de a experimenta ceva nou și de a participa activ la acest atelier. De restul mă ocup eu și câțiva prieteni de la Hare Krisna Oradea.

Dacă știi pe cineva interesat de subiect, dă-i de veste și haideți împreună!

UNDE?
La Centrul Cultural Hare Krishna Oradea, de pe Str. Emilian Mircea Chitul, Nr. 3. Vezi harta online AICI.

CÂND?
Ne vom întâlni de 3 ori:
Joi, 23 iunie, de la ora 18:00
Joi, 30 iunie, de la ora 18:00
Joi, 7 iulie, de la ora 18:00

CUM?
Intrarea este liberă! Înscrie-te pe mail-ul [email protected] sau la telefon 0743 517 848.

Donația ta ajută proiectul de voluntariat Incubator107 Oradea să își continue activitatea și ne încurajează meșterul.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în comunitate ideea proiectului nostru (atât ca şi participare cât şi ca implicare), să atragem meşteri şi sponzorizări sau să umplem pur și simplu un colţ de lume cu bucurie.” – Sursă text AICI.