Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 iulie, 2016 4:00 pm - 7:00 pm

Organizator

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor
Telefon:
0259 414 140
Email:
djstbihorsecretariat@yahoo.com
Sit web:
http://www.djstbihor.ro/

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor lansează o invitație la un eveniment de consultare, intitulat Cafeneaua Publică – Tu ești parte din comunitate.

„Vrei să activezi comunitatea? Crezi că schimbarea începe de la tine? Noi propunem dialogul și colaborarea ca primi pași în descoperirea a ceea ce pot face tinerii în comunitatea în care trăiesc împreună cu cei care au impact asupra vieții comunității. Credem că vocea tinerilor trebuie să fie ascultată acum, iar comunitatea e alcătuită din membrii săi: cetățeni de toate vârstele, reprezentanți ai autorităților locale și județene, firme, mass-media, etc. Vino să îți spui părerea despre cum te poți implica în comunitate, să povestim despre ce nevoi ai tu și cei din jurul tău pentru a contribui la participarea în viața comunității în toate aspectele sale”. Aceasta este doar o scurtă prezentare a ceea ce înseamnă Cafeneaua Publică – Tu ești parte din comunitate, ce se va desfășura în data de 27 iulie 2016, în Sala Multifuncțională (Corpul J) din incinta Cetății din Oradea

Evenimentul se adresează în mod special tinerilor, dar și celor care au contact direct cu persoanele tinere, precum sunt: reprezentanții școlilor și liceelor, autorităților publice, bibliotecilor ș.a. Subiectele abortate în cadrul cafenelei publice vor urmări abordarea unor teme care încurajează toți participanții să ia parte la mica „dezbatere”. „Rezultatele discuțiilor vor constitui baza pentru întocmirea raportului de țară care contribuie la recomandările finale pe componenta de tineret a TRIO-ului Președințiilor olandeze, slovace și malteze”.

Important! Participarea la eveniment trebuie confirmată până la data de 25 iulie 2016, la adresa de email djst.bihor@mts.ro sau la numerele de telefon 0728925629, 0752229554 și 0757932187.

*Acest eveniment face parte din proiectul Dialog Stucturat 2016 implementat la nivel național de către Ministerul Tineretului și Sportului împreună cu direcțiile județene de sport și tineret din întreaga țară și cu rețeaua de lucrători de tineret numită: tineREȚEA. Proiectul Dialog Structurat 2016 este co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene. Pentru mai multe informații apăsați AICI.

Locație

Cetatea din Oradea
Cetatea din Oradea Str. Griviței
Oradea, Bihor România
+ Harta Google
Telefon:
+40-259-435.835
Sit web: