Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

8/01/2020 7:20 pm - 9:30 pm

Detalii

Data:
8/01/2020
Timp:
7:20 pm - 9:30 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/2461930297266693/

Locație

Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea
Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea + Harta Google

Ora se tine doar daca instructorul este anuntat in prealabil ca se doreste participarea. Ora se tine doar daca participa minim 3 persoane.

-ora cuprinde: incalzirea prealabila, elemente basic din balet clasic executate la sol, elemente executate la bara, piruete si coregrafie

Dacă ați avea ocazia să vă împliniți un vis din copilărie ați rata-o?
Gratioasa, eleganta, supla, manierata, cu o postura aparte…..intr-un cuvant balet

Baletul este ca o gura de aer de care ai nevoie atunci cand simti ca te sufoci, este emotia de care ai intotdeauna nevoie pentru a merge mai departe si miscarea sufletului la auzul vocii pe care o iubesti .

Baletul inseamna sentimentul de libertate, inseamna magia de a simti la unison cu cei care te privesc, inseamna dragostea de a dansa si de a face ceea ce iti place. Baletul este puterea romantismului care depaseste granitele pe care le impunem. Dansul este modalitatea prin care poti face ca muzica sa devina vizibila.

Tehnica, emotie, disciplina, curaj, putere, dorinta si placere este poate un sfert din reteta ce formeaza un stil autentic de exprimare a sentimentelor prin dans.

Baletul la adulti este recomandat in principal persoanelor sedentare, pentru ca nu este foarte dificil pana la urma si corecteaza tocmai acele neajunsuri date de zilele petrecute la birou. Lucreaza si indreapta spatele, ceea ce pe termen lung inseamna mai putine dureri de spate in timpul zilei si o pozitie a corpului mai buna si mai sanatoasa.

in grupe vor fi 8 sau 10 persoane, in limita locurilor disponibile

Mai multe detalii pot fi oferite la nr. de tel: 0743366085, instructor Toth Ana Maria

https://www.facebook.com/events/2461930297266693/