Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 septembrie, 2018 7:30 pm - 8:30 pm

Detalii

Data:
18 septembrie, 2018
Timp:
7:30 pm - 8:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1863399007086488/?event_time_id=1863399033753152

Balet pentru domnisoare si doamne

 

Dacă ați avea ocazia să vă împliniți un vis din copilărie ați rata-o?
Gratioasa, eleganta, supla, manierata, cu o postura aparte…..intr-un cuvant balet

Baletul este ca o gura de aer de care ai nevoie atunci cand simti ca te sufoci, este emotia de care ai intotdeauna nevoie pentru a merge mai departe si miscarea sufletului la auzul vocii pe care o iubesti .

Baletul inseamna sentimentul de libertate, inseamna magia de a simti la unison cu cei care te privesc, inseamna dragostea de a dansa si de a face ceea ce iti place. Baletul este puterea romantismului care depaseste granitele pe care le impunem. Baletul neo-clasic este baletul secolului XX care a fost exemplificat pentru prima data de catre George Balanchine, cunoscut pentru expresivitatea miscarilor sale si modul in care reusea sa reprezinte fiecare sunet printr-un pas diferit. George spunea ca dansul este modalitatea prin care poti face ca muzica sa devina vizibila.

Cred ca adevaratii dansatori sunt cei care fac din asta mai mult decat o pasiune, ei creaza din miscari un mod de a trai si un mod de exprimare. Tehnica, emotie, disciplina, curaj, putere, dorinta si placere este poate un sfert din reteta ce formeaza un stil autentic de exprimare a sentimentelor prin dans.

Baletul la adulti este recomandat in principal persoanelor sedentare, pentru ca nu este foarte dificil pana la urma si corecteaza tocmai acele neajunsuri date de zilele petrecute la birou. Lucreaza si indreapta spatele, ceea ce pe termen lung inseamna mai putine dureri de spate in timpul zilei si o pozitie a corpului mai buna si mai sanatoasa.

in grupe vor fi 8 sau 10 persoane, in limita locurilor disponibile

Programari mesaj pe FB sau la tel: 0743366085