Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 iulie, 2016 7:00 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
7 iulie, 2016
Timp:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/289991538008408/

Locație

Centrul Cultural Hare Krishna Oradea
Centrul Cultural Hare Krishna Oradea Str. Emilian Mircea Chitul, nr. 3
Oradea, Bihor 410002 România
+ Harta Google
Telefon:
0770 160 969
Sit web:

Organizator

Incubator107 Oradea
Telefon:
0743 517 848
Email:
oradea@incubator107.com
Sit web:
https://www.facebook.com/incubator107Oradea/

Incubator107 Oradea organizează, în colaborare cu Hare Krisna Oradea, o serie de trei ateliere ce au ca centru tematica: YOGA.

Ce este defapt yoga? Care sunt tipurile de yoga? De ce este specială filosofia orientală? Veți avea ocazia să vă răspundeți la aceste întrebări, și probabil și la altele, odată ce veți participa la workshop-urile celor de la Hare Krisna Oradea.

Cel de-al doilea atelier al acestora, despre care veți afla mai multe în rândurile următoare, va aborda unul dintre tipurile de meditație, și anume: Kirtan Yoga.

CE?
Poate ești pasionat de muzică, de alte culturi sau de yoga. Poate pur si simplu ești un om deschis, care vrea să vadă ceva nou. Îți garantez că va fi ceva nou!

Participă la acest atelier ca să vezi cum se poate îmbina yoga cu muzica. Tehnica de meditație pe care o folosim presupune cântarea de mantre cu instrumente muzicale. Această meditație nu impune retragerea într-o peștera departe de lumea civilizată, ci e chiar o tehnică de meditație interactivă, în care fiecare participă.

Te vom învăța să cânți muzică indiană, să folosești instrumente tradiționale ale acestei culturi și câțiva pași de bază din dansul indian. Vom povesti puțin despre filozofia din spatele acestei muzici de meditație. Pe scurt, vei face yoga și te vei distra în același timp!

CU CINE?
Eu sunt Bogi Angyalosi și sunt pasionată de muzica folosită pentru meditația indiană. Cu ajutorul ei mi-am găsit liniștea iar acum sunt inspirată să dau și altora posibilitatea de a afla mai multe despre muzica, cultura și filozofia indiană. De circa un an îmi iau în fiecare saptămână harmoniumul, cațiva prieteni și cânt pe Strada Republicii. Oamenilor le place și sunt sigură că și ție o să îți placă!

CU CE?
Cel mai important: cu deschiderea de a experimenta ceva nou și de a participa activ la acest atelier. În rest, muzica și filozofia indiană o aduc eu și cativa prieteni de la Hare Krisna Oradea. Iar, dacă știi pe cineva interesat de subiect, dă-i de veste și haideți împreună!

UNDE?
La Centrul Cultural Hare Krishna Oradea – strada Emilian Mircea Chitul, numărul 3. Pentru a vizualiza harta online apăsați AICI.

CÂND?
Ne vom întâlni de 3 ori:
Joi, 23 iunie, de la ora 18:00
Joi, 30 iunie, de la ora 18:00
Joi, 7 iulie, de la ora 18:00

CUM?
Intrarea este liberă! Înscrie-te pe mail-ul [email protected] sau la telefon 0743 517 848.

Donația ta ajută proiectul de voluntariat Incubator107 Oradea să își continue activitatea și ne încurajează meșterul.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în comunitate ideea proiectului nostru (atât ca şi participare cât şi ca implicare), să atragem meşteri şi sponzorizări sau să umplem pur și simplu un colţ de lume cu bucurie.” – Sursă text AICI.