Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

19 aprilie, 2019 7:30 pm - 9:30 pm

Detalii

Data:
19 aprilie, 2019
Timp:
7:30 pm - 9:30 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/302368303811377/

Locație

Moszkva Kávézó
Moszkva Kávézó Moszkva Kávézó + Harta Google

După nici 3 ani de când Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut se pot numi o trupă, B Ă I E Ț I I te invită la lansarea celui de-al treilea material discografic, „La Deal”. EP-ul conține 6 piese, care au reușit să surprinda esența chimiei dintre Vlad, Matei, Stere și Mircea și care îmbină experiențele individuale ale fiecarui membru. „La Deal” reprezintă pasul logic în direcția muzicală a trupei și își propune să trimită ascultătorul în propria călătorie spirituală.

Albumul a fost înregistrat la studioul REAL SOUND & VISION din București, avându-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă) și se va putea găsi in format digital pe toate platformele de streaming și BandCamp iar în format fizic la concertele din cadrul turneului de promovare.

Invitați Falling Heads
Infiintat la Oradea, in 2017, Falling Heads este un trio format din Marcel Florut-bass, keyboards, drums programming, Mircea Florut-voce, keyboards, samplere si Gabi Burllau-guitar. Ceea ce propune Falling Heads este o muzica lipsita de prejudecati, ancorata in tot ceea ce inseamna istoria rockului si fara indoiala, neraportata la moda ori trend-uri. Putem sa-i spunem, simplu, rock, tehno, new-wave, dance, punk, art-punk, post punk, trance&western, orice am vrea. E rock’n’roll.

https://www.facebook.com/events/302368303811377/