Curs Specialist în activitatea de Coaching

Postat în: Office

Cursul de specializare în activitatea de coaching asigură dobândirea competenţelor, cunoştinţelor şi instrumentelor necesare în asistarea şi ghidarea clientului pentru valorificarea optimă a potenţialului său pe toate planurile vieţii sale.

Cursul Specialist în Activitatea de Coaching este un curs de specializare cu durata de 180 de ore, din care 60 ore teorie și 120 ore practică, acreditat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări). În urma absolvirii cursurilor veți obţine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice şi de Ministerul Educaţiei Naționale, însoțit de suplimentul descriptiv ce vă confirmă competențele dobândite.

Avem o varietate foarte mare de cursuri. Acestea pot fi parcurse individual sau grupate sub formă de Școli, astfel încât să poți urma o serie de cursuri care te dezvoltă ca profesionist într-un anumit domeniu.

În prețul cursurilor oferim pe lângă materiale de training foarte valoroase și pauză de cafea, masă de prânz și alte surprize.

Cursurile se pot plăti în rate, fără ca astea să coste ceva în plus.

În ceea ce privește recrutarea, candidații nu au nici un fel de cost în procesele derulate de noi. Avem o abordare profesionistă, dar în același timp foarte umană.

Date de contact:
0749 206 119 Luminița Popa – cursuri
0756 012 381 Ionela Demian – recrutare

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Adresa: Olteniei, nr 67, Oradea, Bihor

Social Media:
facebook.com/CorporactiveConsulting/
linkedin.com/company-beta/10643366
twitter.com/corporactiveBH

Website: www.corporactive.ro