Brașovul a scris cu inspirație și talent. Anunțăm câștigătorii!

de |

Brașovul a scris cu inspirație și talent. Anunțăm câștigătorii!

La începutul lunii mai lansam un concurs provocator dar interesant prin care am dorit să aducem un elogiu orașului Brașov. Textele și gândurile voastre puse pe hârtie în versuri și rime frumoase dar și în proză cu mult lirism ne-au încântat și ne-au făcut  inima cât un munte de bucurie. Pe lângă locurile frumoase pe care orașul de la poalele Tâmpei le are din plin, ne-am convins că oamenii care iubesc Brașovul sunt la fel de încântători precum orașul despre care au scris.

Înainte de a face cunoscută marea veste, dorim să ne exprimăm recunoștința și mulțumirea pentru cei  care s-au înscris în concursul de articole și poezii ,,Brașovul scrie: Locuri de poveste în Brașov”, ediția  Mai 2017. Le mulțumim pentru că ne-au purtat în epoci istorice îndepărtate, prin locuri minunate și că ne-au povestit despre măreția orașului Brașov. Emoțiile, bucuria și încântarea noastră au fost nemăsurate! Vă mulțumim!

Toate deciziile sunt greu de luat. Ne vine extrem de greu să alegem câștigătorul acestui concurs pentru că fiecare text primit a fost scris cu talent și cu dragoste nemărginită față de orașul Brașov.

Noi, echipa Ghid Local Brașov, după deliberări și dezbateri am decis următorul clasament:

Premiul mare: Pascu Lavinia Georgiana, înscrisă în concurs cu textul ,,Despre Brașov, cu dragoste”.

– un CITY BREAK pentru două persoane în orașul Cluj-Napoca și un Top City Card.

CITY BREAK-ul va include:
⦁ două nopți de cazare la hotelul Golden Tulip Ana Dome cu mic dejun inclus;
⦁ masa de prânz la Souper supe sau sandwich;
⦁ cina asigurată la sponsorul evenimentului – Livada Restaurant.

De asemenea,  intrarea la preț redus (ofertă 1+1 gratis) la principalele obiective turistice din orașul Cluj-Napoca.

Rugăm câștigătoarea premiului mare să ne contacteze la adresa de e-mail [email protected].

Concurenți câștigători: 

Premii pentru concurenți – un Top City Card -un card ce îți recomandă locuri deosebite din toată țara, îți oferă beneficii de tip city card (reduceri și gratuități) și îți pune la dispoziție prin intermediul aplicației Top City Card – Guide și ghidaj turistic (texte, fotografii + audio) la obiective turistice și culturale din România.

Câștigătorii City Cardurilor își vor putea ridica premiul de la partenerul nostru din Brașov – Go Van Go Tours, după data de 30 iunie 2017! Ridicarea premiilor se va face în baza Cărții de Identitate a câștigătorilor.

Le mulțumim frumos sponsorilor acestui concurs pentru deschiderea pe care o au față de astfel de inițiative:

Golden Tulip Ana Dome – unul dintre cele mai exclusiviste și mai apreciate hoteluri din Cluj. Le mulțumim pentru deschiderea față de inițiativa noastră și susținerea în desfășurarea acestui concurs.

Livada – unul dintre cele mai frumoase și apreciate restaurante clujene, atât datorită meniului și preparatelor culinare speciale, cât și datorită atmosferei. Noi îi mai apreciem și pentru deschiderea pe care au avut-o față de acest concurs – și nu numai, căci Livada a sponsorizat numeroase alte ediții ale concursurilor organizate de noi. De asemenea, City Card-ul este valabil și aici.

Souper – cel mai cochet local din Cluj unde poți mânca cele mai bune supe. Mulțumirile noastre se adresează localului Souper și ne exprimăm  aprecierea  pentru deschiderea față de această inițiativă. Vestea bună e că City Cardul este valabil și în această locație.