Concurs Top City Card – Hai să explorăm Brașovul!

de |

Concurs Top City Card – Hai să explorăm Brașovul!

Situat în inima țării, între marile trecători ale Carpaților, Brașovul a fost și a rămas un important centru economic, turistic si cultural. Acesta nu doar că este înconjurat din toate părțile de munți semeți, dar găzduieste și numeroase monumente istorice. Obiective precum Biserica Neagră, Casa Sfatului, Bastionul Țesătorilor, Strada Sforii etc. sunt emblematice pentru oraș.

Pe lângă potențialul turistic, orașul de la poalele Tâmpei se poate mândri cu o viață culturală bogată, pub-uri și localuri pe gustul tuturor, dar și pensiuni și hoteluri ce oferă condiții foarte bune de cazare. Țara Bârsei este o destinație atrăgătoare, în care există mereu ceva nou de vizitat. Așadar, nici măcar localnicii nu reușesc să ajungă în toate locurile de interes, cunoscute pentru legendele și poveștile fermecătoare.

Din acest motiv, lansăm Concursul Top City Card – inițiativă prin care ne dorim să punem în valoare cele mai frumoase destinații și obiective turistice din țară și oraș.

Top City Card este un card de reduceri și gratuități ce se adresează tuturor persoanelor ce doresc să descopere România mai avantajos. Alături de aplicația Top City Card – Guide, cardul îndeplinește trei funcții: beneficii city card (reduceri și gratuități), recomandări locuri deosebite și ghidaj turistic. Astfel, ne dorim să încurajăm românii să călătorească mai mult în propria țară și să descopere frumusețile acesteia.

Concurs Top City Card – Hai să explorăm Brașovul

Care este regulamentul?

  • Răspunde întrebării noastre „Care sunt locațiile din Brașov și împrejurimi pentru care ți-ar plăcea să beneficiezi de reduceri sau gratuitate?” printr-un comentariu la postarea noastra de pe pagina de facebook Ghid Local Brașov;
  • Evită formulările de tipul „Particip” și menționează locațiile pentru care ți-ar plăcea să beneficiezi de reduceri/gratuitate;
  • Răspunde întrebării noastre o singură dată;
  • Perioada de desfășurare a concursului: 01.11.2017 – 13.11.2017.
  • Câștigătorii vor fi aleși prin random.org și vor fi anunțați în data de 14.11.2017.

Premii

Cei trei câștigători vor primi câte un Top City Card, pe care îl vor putea ridica personal de la sediul Ghid Local Brașov.

Suntem nerăbdători să aflăm ideile voastre, dar și să-i cunoaștem pe cei trei câștigători!

?photosebia