Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Natural High Climbing Brașov

Natural High Climbing Brașov

Natural High Climbing Brașov este un club pentru activități de cățărare indoor și outdoor. Activitățiile propuse de club, includ atât adulții, cât și copiii, înglobând sporturile în natură și cele făcute în spații special amenajate.

Instructorii certificați din domeniu inițiază începătorii în alpinism sau bouldeting și îi ajută să se perfecționeze pe cei care au deja experiență în aceste activități. Pentru copii, se organizează tabere de aventură și cățărat, insuflându-le dragostea pentru natură.

În anul 2007 s-a deschis și un panou de escaladă indoor, suprafața fiind împărțită în 150 mp pentru escaladă și 200 mp pentru bouldering. Există posibilitatea închirierii echipamentului de escaladă pentru a urma cursurile de inițiere sau perfecționare în aceste activități.

Pentru că respectă toate standardele necesare unei săli de escaladă indoor, Natural High Climbing este cuprinsă în circuitul circuitul de concurs al Federației Române de Alpinism și Escaladă.

Orar:

Luni – Vineri 17:00-22:00
Sâmbătă 12:00-18:00
Duminică – închis

Contact:

Adresa: Strada Carpaților 60, Brașov (în incinta METROM)
Telefon: 0746 803 932
Website
Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one