Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Escape Rooms Brașov

Escape Rooms Brașov

Escape Rooms Brașov beneficiază de locația perfectă. Unde e mai potrivit să amenajezi camere de groază din care trebuie să evadezi, decât în Brașov, ținutul contelui Dracula? Nevoia de adrenalină, rezolvare a puzzle-urilor și a situaților inedite a dus la amenajarea acestor camere de evadare.

În cele 60 de minute în care esti captiv, trebuie să rezolvi indiciile, să gândești creativ și acționezi în echipă. Cele două camere tematice, Ascunzătoarea lui Dracula și Marele Circ înglobează elemente inedite, înfricoșătoare și captivante.

Potrivite pentru grupurile de prieteni, colegi sau familie, jocurile de genul acesta invocă scenarii intense pentru a scoate la iveală reacții spontane. Sudarea echipei și auto-cunoaștere, sunt beneficiile principale cu care veți pleca după ce veți reuși să evadați.

Orar: nonstop

Contact:

Adresă: Strada Castelului, nr. 52, ap. 1, Brașov

Telefon: 0752 111 188

Website

Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one