Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Club Arta

Club Arta

Club Arta a fost fondat în anul 1998 și dispune cel mai mare spațiu destinat biliardului și tenisului de masă din Brașov. Acestea sunt împărțite în 10 mese de biliard SAM , 1 masă Dynamic III în salonul principal, 2 mese Dynamic III în separeu, 2 mese SAM la separeul de la etaj, 3 mese de tenis de masă situate la demisol și 1 masă de ping pong la etaj.

Înființat pe locul cinematografului cu același nume, clubul reușește să îmbine eleganța și confortul. Locația ofeeră clienților activități sportive și de recreație diverse. Pe lângă mesele de biliard și tenis, clubul pune la dispoziție și aparate de darts, boarduri de table și șah sau rummy.

Se organizează concursuri locale, turnee, jocuri în echipă sau individuale. Așadar, locația este ideală pentru ieșirile cu prietenii, socializare și distracție.

Orar: D-J 16:00 – 24:00 | V-S 12:00 – 1:00

Contact:

Adresă: Strada Grădinarilor nr.13, Brașov

Telefon: 0722 566 564

Website

Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one