Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 martie 2018 17:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 5:00pm, repeating until 11 martie 2018

Detalii

Data:
9 martie 2018
Timp:
17:00
Eveniment Category:

In acest weekend, mai precis in zilele de 9, 10 si 11 martie, va asteptam la weekendul berarilor, trei zile de surprize bahice, culinare si muzicale, presarate cu numeroase reduceri la bar unde vedetele vor fi berile de import, Gambrinus, Murphys, Afligem, Deuchars, Silva si Edelweiss.

Toate aceste beri artizanale va sunt prezentate de Heineken, sunt exclusiv bauturi cu traditie si de inalta calitate.

Gambrinus vine cu un branding nou. O bere vintage cu o traditie de aproape 150 de ani, reinterpretat intr-un mod de care Gambrinus insusi ar fi mandru. Un gust nou dezvoltat din reteta clasicului pilsner.

Berea lui Murphy în varianta black stout este o bere de origine irlandeză, cu un mirous si gust specifice berii negre. O aroma unica, apreciata pe intreg mapamondul.

Fiecare sticla de Deuchars IPA incapsuleaza spiritul caledonian. Este o senzatie unica: gustul racoritor pe care il simti azi, inradacinat in povestea celor mai misterioase pub-uri din Edinburgh. Berea pe care o bei azi, fabricata exact la fel ca acum mai mult de 150 de ani, printr-o metoda demult uitata: metoda cazanelor de cupru.

Affligem, o mostenire a berii bine facute. De doua ori fermentata folosind metode traditionale ce dateaza inca din 1074, dupa o reteta creata si transmisa de calugarii manastirii beligene Affligem.

Dupa cum spune si numele, Edelweiss este o bere germana, alba si nefiltrata, o weissbier veritabila care nu dezamageste. Sticla dichisita, potocaliu tulbure in pahar, spuma consistenta care rezista cu vitejie. Aroma e imbietoare, banana, drojdie si portocala. Gustul se asorteaza cu aroma din pahar, adauga in plus cereale usor prajite si ierburi aromatice. Este o bere foarte echilibrata, dulce, amaruie si condimentata.

Silva, mandria berii romanesti, produsa de peste 40 de ani, a fost relansata pe piata din Romania si isi invita consumatorii sa o redescopere. Venita din inima Transilvaniei, berea Silva pastreaza vii spiritul si valorile autentice si poarta in ea cate ceva din spiritul fiecarui oras din Romania. Ceea ce noi, oamenii, realizam impreuna, esenta lucrurilor care dainuie peste timp, amprenta traditiei si a armoniei, toate se concentreaza intr-o bere simbol pentru Romania, o bere cu istorie si cu suflet.

Locație

Rockstadt
Rockstadt Strada Nicolae Titulescu
Brasov, 500271 RO
+ Harta Google