Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 martie 2018 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
9 martie 2018
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Curs Fotografie Hobby- Peisaj si Portret
Durata curs: 8 sedinte
Frecventa: 1 sedinta pe saptamana (vinerea de la 18:00 la 20:30-21:00)- pentru sesiunile in aer liber se va stabili o zi de weekend
Cost curs: 400 de lei pe luna
Locatie: Galeria de Arta Ora0, Brasov, Str. de Mijloc 133 (subsol, intrarea laterala)

Pentru inscriere, va rugam trimiteti un mesaj cu numarul de telefon si numele cursului si veti primi un cont in care trebuie achitat avansul de 100 de lei, care va asigura locul la curs. Prima rata lunara (din care se scade avansul, se plateste la prima sedinta)
Locuri limitate: 8

Structura curs
1. Lectia introductiva – Lumina in fotografie + Expunere + ISO;
2. Compozitia;
3. Fotografierea oamenilor/ Fotografia de portret;
4. Practica fotografie portret cu model
5. Fotografia de peisaj;
6. Sesiune foto in aer liber
7. Sesiune foto in aer liber
8. Prelucrare

Salut! Numele meu este Vlad Dumitrescu si sunt un mare pasionat de fotografie. In urma cu cativa ani am descoperit-o, iar de atunci a devenit mai mult decat un hobby. Cu toate ca nu ma dau in laturi de la niciun tip de fotografie, cel mai atasat ma simt de fotografia etnografica, fotojurnalism si fotografia de peisaj. Fotografia etnografica si de jurnalism nu sunt numai cele care, din punctul meu de vedere, transmit cel mai mult, dar si cele care “salveaza” lucruri pe cale de disparitie. Prin acest gen de fotografie ai posibilitatea sa cunosti mereu oameni noi, sa asculti si sa traiesti povesti. De la an la an, vad in jurul meu cum, odata cu globalizarea, ceva se schimba. Traditii, obiceiuri, mestesuguri dispar. Imi place sa cred ca eu, prin ceea ce fac, aduc in prezent ceva pierdut in trecut.

In decursul timpului am avut posibilitatea de a avea lucrari expuse in Romania si in strainatate, atat in expozitii personale, cat si de grup, publicate in mai multe reviste de specialitate si castigatoare a unor concursuri de fotografie. Dintre acestea mentionez: la concursul national Fotografia Document Etnografic din 2010, am castigat locul I atat la sectiunea color, cat si la cea alb negru; La concursul national FOTOGRAFIA ANULUI 2011 locul I si locul II la sectiunea “PORTRET” si locul II la sectiunea “FOTOJURNALISM”.

Pe viitor imi doresc sa particip in cat mai multe proiecte ce au ca scop pastrarea imaginii Romaniei pure, locuri, traditii, obiceiuri, oameni.
vladdumitrescu.ro

Locație

Ora0
Ora0 De Mijloc nr.133
Brasov, RO
+ Harta Google