Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

5 noiembrie 2017 21:00

Detalii

Data:
5 noiembrie 2017
Timp:
21:00
Eveniment Category:

Celebra si fantastica Fanfara Transilvania este cunoscuta ca fiind cea mai buna fanfara din regiunea Transilvaniei a Romaniei .
Fanfara Transilvania provine din orasul Cugir (Alba -Iulia),cei 10 membri ai acestui grup reprezinta rezultatul rafinat de multe generatii de muzicieni apartinind minoritatii etnice „romani”
.Acest grup este compus din frati,verisori,unchi, care au pastrat „cantecul popular romanesc”traditional mostenit de la parintii lor pe care l-au transmis mai departe copiilor.
_______________________________
Duminica 5 Noiembrie live in Temple Pub
Free entry
INFO & RSVP: 0733800700 | M.Kogalniceanu 15, Brasov
____________________

Foarte activa pe „scena artistica balkanica”Fanfara Transilvania a reusit sa imbogateasca patrimoniul artistic de ‘muzica tiganeasca”,”balkanica”si cea „traditional romaneasca de folclor din toate zonele Romaniei.
Aceste traditii au fost tinute in viata timp de secole .Fanfara Transilvania canta ceva deosebit pentru acesta provincie veche „muzica de alama”combinind traditiile de „muzica tiganesca veche”executate la viteza uluioare de (200 de batai pe minut)cu cele din Balkani care produc minunat melodii ritmice.
Avand o lunga traditie muzicala „saxona”atat pe baza de Transilvania si Moldova
cu radacini puternice „rromi”creeza o combinatie intre nou si vechi intre muzica de succes din zilele noastre si cea veche.
Repertoriul lor de baza vine de la muzica traditional romaneasca,dar si de a adauga ritmuri balkanice penru a creea un unic de fuziune de stiluri din toate colturile tarii.Ei folosesc elemente imprumutate de club „reggae ,jazz ,ceea ce pare a fi un punk din Balcani pentru a oamenii la joc si voie buna.
Muzica e modul lor de viata” ei o numesc ascultatorului o lume care combina diferite culturi „antice” din satul romanesc si „suburbiile orasului” una de „gaje”si de „lautar al comunitatii rrome”.”Cu muzica lor creand un univers viu si plin de culoare”.In ultimi 5 ani Fanfara Transilvania a efectuat peste 500 de concerte,tot odata suntem prinsi in diferite proiecte muzicale si performante efecuate in: Grecia,Spania,Italia,Franta,Germania,Austria,Ungaria,Slovacia,Polonia,Lituania,Cehia ,Luxembourg si Romania.
-Castigatorii premilui I pentru execuție muzicală)-Festivalul Mondial de Folklor -Gorizia (IT)
-Concerteaza in deschiderea faimosului Goran Bregovic- (Cluj-Napoca) -Romania
_______________
artwork by Roland Muresan

Locație

Temple Pub
Temple Pub Strada Mihail Kogalniceanu no. 15
Brasov, 500173 RO
+ Harta Google