Seară de proiecție foto și lectură la Biblioteca Județeană – Intrare liberă

de |

Seară de proiecție foto și lectură la Biblioteca Județeană – Intrare liberă

Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO) invită brașovenii pasionați de munte și activități outdoor la cea de-a doua întâlnire din cadrul proiectului cultural „Muntele din Livadă”, eveniment găzduit de Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov.

Această întâlnire este dedicată munților Cordillera Blanca (America de Sud), cel mai înalt lanț montan tropical, dar și unul dintre cele mai spectaculoase din lume.

Evenimentul este organizat luni, 26 februarie, la ora 17.30, la sediul central al Bibiliotecii Județene. Participanții vor asista la o proiecție foto denumită „La Palabra de los Andes”. Alpinism în Cordillera Blanca, dar și la prezentarea cărții „Touching the Void” (Căzând în gol), de Joe Simpson. Intrarea este liberă.

Pentru cei care nu știu, “Muntele din Livadă” este un eveniment cultural outdoor ce se desfășoară lunar la Brașov, sub forma unei întâlniri la care pot participa toți iubitorii de outdoor și de conținut în domeniu. În cadrul evenimentului vor avea loc variate proiecții de filme sau fotografii, vor fi prezentate cărți scrise de autori români sau străini sau vor fi relatate expediții ce au avut protagoniști români și nu numai.”, potrivit organizatorilor acestei întâlniri.

Imagine: gheoneaconstantin

Sursă informații: educatie-outdoor.ro