De ce să alegi Optimall SFA când vrei să mărești productivitatea afacerii tale?

de |

De ce să alegi Optimall SFA când vrei să mărești productivitatea afacerii tale?

Cu mult timp în urmă, agenții de vânzări obișnuiau să gestioneze manual comenzile pe care le preluau de la clienți și parteneri. De la foaie și pix, ei au trecut la mijloace de comunicare la distanță, apoi la aplicații tabelare destinate muncii de birou. Toate aceste metode consumă o bună parte din timpul echipelor de vânzare, care sunt distrase de la interacțiunea cu clientul. De aceea, în ultimii ani, softurile SFA au luat locul vechilor instrumente de gestiune. Probabil ai făcut și tu această transformare în afacerea ta, sau creșterea volumului de muncă te-a pus acum pe gânduri și vrei să îți digitalizezi businessul.

Indiferent de punctul în care se află businessul tău, e important să conștientizezi beneficiile pe care tehnologia ți le poate aduce. Optimall by AROBS dezvoltă încă din 2003 soluții de mobilitate în afaceri din industria FMCG, favorita colaboratorilor noștri fiind SFA. Mai jos sintetizăm avantajele care se vor resimți în productivitatea afacerii tale odată ce începi să folosești Optimall SFA.

Organizezi rapid vizitele agenților la clienți și parteneri.

Optimall SFA are două componente interconectate – aplicația desktop pentru managerii echipelor, respectiv aplicația mobilă pentru agenții de vânzări. În aplicația desktop, poți să planifici rutele zilnice ale agenților, iar aceștia le pot verifica de pe aplicația mobilă. În acest fel, activitatea este organizată rapid, iar progresul vizitelor la clienți poate fi monitorizat în timp real.

Agenții de vânzări nu mai sunt pe „pilot automat”.

Să ai task-uri repetitive zilnic poate să transforme unele activități în simple reflexe. Asta nu e tocmai ideal, mai ales când vine vorba de date ale căror precizie e importantă în relația cu clientul. Managementul manual al datelor despre comenzi este predispus erorilor umane și poate încetini procesarea comenzilor. Cu Optimall SFA comenzile și încasările înregistrate de agenții de vânzări ajung direct în sistemul de gestiune și contabilitate, fără a mai fi nevoie ca aceștia să le transmită manual. 

Ai facturi și rapoarte digitale, fără risipă de hârtie.

Funcționalitățile aplicației Optimall SFA permit vizualizarea facturilor aferente fiecărei comenzi. De asemenea, în funcție de modul în care ai ales să îți personalizezi soluția, vei putea să verifici istoricul comenzilor anterioare, unde sunt incluse prețuri, cantități de produse și data efectuării tranzacțiilor.

Specialiștii Optimall by AROBS, experiență de aproape 20 de ani

Divizia Optimall face parte din cadrul AROBS, fiind compusă din specialiști cu o vastă experiență în dezvoltarea softurilor de mobilitate în afaceri. Din 2003, Optimall dezvoltă soluții de optimizare a businessului pentru zona FMCG și nu numai. Din suita de soluții pe care le oferă echipa Optimall fac parte, pe lângă softul SFA, și serviciul de integrare ERP – ConnectoR, softul de optimizare a rutelor – Logistic și soluțiile de inventariere – WMS, SMIS.

Indiferent de industria din care faci parte, contactează-ne și vom găsi împreună soluția potrivită pentru optimizarea proceselor de vânzare din afacerea ta.

E-mail: [email protected]
Nr. tel.: 0748 158 881


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.