Cea mai frumoasă vară în Brașov. Anunțăm câștigătorii concursului de fotografii!

de |

Cea mai frumoasă vară în Brașov. Anunțăm câștigătorii concursului de fotografii!

La începutul lunii august am lansat o nouă provocare marca Ghid Local Brașov. După cuvintele frumoase dedicate orașului Brașov de concurenții concursului de articole/poezii, a venit rândul fotografilor să își exprime în imagini admirația și dragostea față de orașul de la poalele Tâmpei.

Imagini frumoase, locuri inedite, idei lirice, unghiuri neobișnuite – toate aceste lucruri s-au regăsit în fotografiile trimise de concurenții primei ediții a Concursului de fotografii. Fiecare fotografie a surprins frumusețea verii în Brașov.

La început sfioși apoi tot mai îndrăzneți și activi, concurenții noștri au demonstrat, prin imaginile trimise, cât de mult iubesc orașul. La concursul de fotografii ,,Vara în Brașov” au trimis lucrări 38 de fotografi talentați. După lungi și riguroase deliberări, am decis înscrierea în concurs a unui număr de 27 de participanți. Lucrările lor au putut fi admirate și apreciate pe pagina de Facebook – Ghid Local Brașov. Le mulțumim mult pentru fotografiile trimise și le transmitem aprecierea și recunoștința noastră.

Acum, vom face cunoscută vestea pe care toți o așteaptă cu nerăbdare. Discuțiile au fost intense, voturile secrete și competiția strânsă. Cu toate acestea, noi, echipa Ghid Local, am decis următorul clasament:

Premiul cel mare

Bulgariu Alexandru, înscris în concurs cu următoarele fotografii:

– un CITY BREAK pentru două persoane în orașul Cluj-Napoca și un Top City Card.

CITY BREAK-ul va include:
⦁ două nopți de cazare la hotelul Hampton by Hilton cu mic dejun inclus;
⦁ masa de prânz la SoupeR supe sau sandwich;
⦁ cina asigurată la sponsorul evenimentului – Livada Restaurant.

De asemenea, intrarea la preț redus (ofertă 1+1 gratis) la principalele obiective turistice din orașul Cluj-Napoca.

Rugăm câștigătorul premiului mare să ne contacteze la adresa de e-mail [email protected].

Premiul doi

Mihăilă Corin, înscris în concurs cu următoarele fotografii:

Cea mai frumoasă vară în Brașov. Anunțăm câștigătorii concursului de fotografii!

Premiul trei

Mitcu Emanuel, înscris în concurs cu următoarele fotografii:

înscris în concurs cu următoarele fotografii:

Premii pentru câștigătorii premiului doi și trei – un Top City Card – un card ce îți recomandă locuri deosebite din toată țara, îți oferă beneficii de tip city card (reduceri și gratuități) și îți pune la dispoziție prin intermediul aplicației Top City Card – Guide și ghidaj turistic (texte, fotografii + audio) la obiective turistice și culturale din România.  De asemenea, toți cei trei câștigători vor beneficia de un articol dedicat în secțiunea Fotograf de Brașov de pe site-ul Ghid Local Brașov.

Câștigătorii City Cardurilor își vor putea ridica premiul de la partenerul nostru din Brașov – Natura în Bucate, după data de 25 septembrie 2017! Ridicarea premiilor se va face în baza Cărții de Identitate a câștigătorilor.

Le mulțumim frumos sponsorilor acestui concurs pentru deschiderea pe care o au față de astfel de inițiative:

Hampton by Hilton  – unul dintre cele mai exclusiviste și mai apreciate hoteluri din Cluj. Le mulțumim pentru deschiderea față de inițiativa noastră și susținerea în desfășurarea acestui concurs.

Livada Restaurant – unul dintre cele mai frumoase și apreciate restaurante clujene, atât datorită meniului și preparatelor culinare speciale, cât și datorită atmosferei. Noi îi mai apreciem și pentru deschiderea pe care au avut-o față de acest concurs – și nu numai, căci Livada a sponsorizat numeroase alte ediții ale concursurilor organizate de noi. De asemenea, City Card-ul este valabil și aici.

SoupeR – cel mai cochet local din Cluj unde poți mânca cele mai bune supe. Mulțumirile noastre se adresează localului Souper și ne exprimăm aprecierea pentru deschiderea față de această inițiativă. Vestea bună e că City Cardul este valabil și în această locație.

 

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri multe participanților!