Brașov Heroes 2018 – donează și tu la evenimentul caritabil din Brașov

de |

Brașov Heroes 2018 – donează și tu la evenimentul caritabil din Brașov

Tu ce faci duminică, 10 iunie? Avem noi o propunere pentru tine!

Foto: Emanuel Mitcu, Brasov Heroes

A venit vara și la Brașov iar odată cu ea, activitățile în aer liber ne motivează să ne petrecem cât mai mult timp afară, în mijlocul naturii. Fie organizate sau spontane, evenimentele recreative sunt o variantă bună de luat în calcul în orice zi a săptămânii.

Începutul lunii iunie vine cu un eveniment caritabil ce mobilizează brașovenii inimoși și activi să participe la o cursă cu obstacole captivantă, în fiecare an. Ți-ai dat seama despre ce eveniment este vorba? Haide să afli mai multe detalii referitoare la acesta.

Ce își propune evenimentul caritabil Brașov Heroes

Brașov Heroes își propune să facă din participanți, eroi ai orașului. Ce sentiment plăcut trebuie să fie, nu-i așa? Acest eveniment aflat deja la a cincea ediție este așteptat în întreaga comunitate și organizat de Fundația Comunitară Brașov.

Asociația are ca scop strângerea de fonduri pentru o serie de cauze. Pe lângă acest obiectiv, Brașov Heroes ne învață cât de important este să crezi într-o cauză, să o susții și să depui un efort cât de mic pentru a contribui și tu la reușita ei.

Brasov Heroes

În acest sens, iată cum poți participa și mai ales de ce să iei parte la evenimentul caritabil brașovean ce va avea loc duminică.

Brasov Heroes

De ce să vii și tu?

Locația în care se vor desfășura cursele este situată în zona de agrement a lacului Noua. Indiferent că ești o persoană activă sau nu, este loc pentru fiecare în cadrul acestui eveniment. Astfel, dacă nu te-ai înregistrat ca alergător, îți poți susține membrii familiei sau prietenii înscriși în curse sau poți sprijini direct proiectul în care crezi.

Brasov Heroes

Cursele cu obstacole sunt împărțite în 3 categorii, astfel fiecare participant își alege locul care se potrivește condiției fizice pe care o are. Ca orice competiție, aceste curse trezesc în cei care s-au încumetat la probe bucuria de a lua parte la un proiect comun. De fapt, despre asta este vorba în cadrul evenimentului: despre oameni și despre puterea de a schimba lucrurile împreună, atunci când mergem în aceeași direcție.

 

Ai posibilitatea de a contribui la atingerea unui scop sau chiar a unui vis prin intermediul Fundației Comunitare Brașov. Proiectele înscrise sunt diverse, astfel ai de unde alege cauza cu care rezonezi tu, de exemplu: proiecte ce încurajează dezvoltarea orașului, susținerea copiiilor din cadrul diverselor Centre sau sprijinirea Asociațiilor de Protecție a animalelor și multe altele.

Știi că pe 10 iunie la Brașov celebrăm activ acțiunea de a dărui?

Faptele bune sunt la modă. Ele reflectă valorile în care credem și pe care activ le promovăm prin acțiunile noastre. CURAJUL de a spune ce gândești și BUCURIA DE A TRĂI alături de oameni care EMPATIZEAZĂ cu PERSEVERENȚA de a depăși obstacolele inerente vieții de zi cu zi, dă DINAMISM acestui eveniment care s-a construit în 5 ediții în jurul GENEROZITĂȚII a peste 5.000 de oameni: Brasov Heroes, cursa cu obstacole a comunității.

Posted by Brasov Heroes on Monday, March 26, 2018

Modurile în care poți dona sunt diverse. Nu există ajutor insuficient, ci doar ajutor. Așadar, fii și tu erou al orașului și contribuie la realizarea cauzei pe care o susții și în care crezi!

Pentru a vedea programul, cauzele pe care le poți susține și mai multe detalii despre eveniment, vizitează site-ul brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro.

Articol scris de Alexandra Budu