Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Crazy Donut Timișoara

Crazy Donut Timișoara

Crazy Donut Timișoara este locul unde pasionații de dulciuri se pot delecta cu gogoși minunate. Iar partea cea mai bună este că avem două locații de unde le putem lua- în Iulius Mall și în Shopping City Timișoara!

Crazy Donut Timișoara a apărut din pasiunea pentru dulciuri și din dorința de a le oferi tuturor. Oferă o gamă variată de glazuri și arome care sunt pe placul oricui- ciocolată belgiană, căpșuni, portocale și chiar și cafea. Gogoșile sunt făcute din ingrediente de primă clasă și îmbrăcate într-o glazură delicioasă de ciocolată fără gluten. Au fost concepute în așa fel încât fiecare gogoașă să fie un adevărat răsfăț pentru toată lumea.

Cu toate acestea, s-ar putea să întâmpinați o dilemă atunci când intrați la Crazy Donut Timișoara, și anume că nu veți putea să vă decideți. Gogoșile vin în fel și fel de forme și culori, una mai îmbietoare decât alta. În cele din urmă, însă, orice varietate ați alege, experiența este aceeași. Și pe lângă asta, puteți explora și celelalte arome și glazuri și cu alte ocazii.

Crazy Donut Timișoara photo 3

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Crazy Donut Timișoara
Contact: E-mail Facebook
Telefon: +40 742 302 431
Orar: Luni - Duminică 10:00 - 22:00

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one