Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Corabia Piraților Timișoara imagine reprezentativă

Corabia Piraților Timișoara

Corabia Piraților Timișoara este metoda perfectă de a explora orașul într-un mod cu totul diferit.

Corabia Piraților Timișoara oferă plimbări de 30-40 de minute pe Canalul Bega spre Uzina de Apă sau Cartierul Iosefin. Membri echipajului sunt costumați în personaje din desenul animat Jack și pirații de Nicăieri, iar întreaga tematică a bărcuței amintește de îndrăgiții căutători de comori.

Această cursă este apreciată în special de cei mici, distrați de costumele și atmosfera pe care o întâmpină în corabie. Cu toate acestea, Corabia Piraților Timișoara este valabilă pentru toată lumea, indiferent de vârstă, oferind un tur plăcut și diferit al orașului. De asemenea, se pot face programări pentru grupuri și se poate chiar închiria toată bărcuța pentru anumite ocazii, oferindu-se și reduceri de preț.

Corabia Piraților este o metodă distractivă și plăcută de a explora orașul, în compania simpaticilor corsari care asigură o aventură autentică și vă va lăsa cu zâmbetul pe buze. Nu este neapărat să fiți copii pentru a porni într-o expediție cu bărcuța- tot ce vă trebuie este voia bună și setea de aventură.

Corabia Piraților Timișoara photo 1

Informatii de contact

Numele locatiei: Corabia Piraților Timișoara
Contact: Facebook
Telefon: +40 722 404 148
Orar: Luni: 17:00 – 21:00
Vineri: 17:00 – 21:00
Sâmbătă-Duminică: 11:00 – 21:00

User Reviews

0 Users (0 votes)
Criterion 10
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one