Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Telecabina Poiana Brașov

Telecabina Poiana Brașov

Cei care doresc să ajungă în Masivul Postăvarul au la dispoziție telecabina Poiana Brașov, dar și posibilitatea de a urca pe unul dintre traseele marcate.

Mai exact, atunci când pârtiile sunt schiabile, în Poiana Brașov funcționează trei tipuri de transport pe cablu: Telecabina Capra Neagră, Telecabina Kanzel și Telegondola Postăvarul Expres.

Pe lângă acestea, turiștii pot utiliza telescaunele Lupului și Ruia, dar și instalațiile de teleschi Bradul, Kanzel, Ruia, Stadion și Subteleferic.

La acest link puteți vedea starea pârtiilor, dar și tipul de transport pe cablu funcțional. Informațiile sunt actualizate zilnic, astfel că vă puteți deplasa cu încredere în Poiana Brașov.

În funcție de preferințe și durata șederii, puteți opta pentru mai multe tipuri de cartele și abonamente. De asemenea, prețul transportului pentru adulți diferă de cel pentru copii (6-12 ani).

Mai multe detalii despre tarifele transportului pe cablu găsiți aici.

Foto: Rosca Cosmin

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one