Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Dino Parc Brașov

Dino Parc Brașov

Dino Parc este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud Estul Europei și reprezintă destinația ideală pentru cei care își doresc să petreacă câteva ore printre creaturi de mult dispărute.

Parcul tematic se află în județul Brașov, la doar câteva minute distanță de Cetatea Râșnov. Acesta a fost deschis în 2015 și a fost primit foarte de bine de public, fiind vizitat chiar și de turiștii străini veniți în Râșnov.

Principala atracție a parcului este traseul prrintre dinozaurii uriași ce pândesc la fiecare colț. Aceștia se mișcă, respiră și scot tot felul de zgomote ciudate, care îi transformă în creaturi pline de viață.

Cei 47 de dinozauri îi așteaptă pe vizitatori în fiecare anotimp, dat fiind că „s-au adaptat” la condițiile climatice din frumosul parc Dino. Pentru cei dornici să afle mai multe informații despre uriașele creaturi există panouri cu detalii inedite despre fiecare specie în parte.

După ce ați făcut cunoștință cu toata familia dinozaurilor, vă puteți îndrepta catre cinematograful 9D, acolo unde vă așteaptă experiențe de neuitat.

Tot în acest parc există și o expoziție pe tema evoluției și dispariției dinozaurilor, dar și un mic atelier de pictură destinat celor mici.

Contact:
Adresă: Strada Cetății, Râșnov 505400
Telefon:  0741 208 701

Website
Facebook

Program de vizitare:

Luni – joi: 10:00 – 17:00
Vineri și sâmbătă: 10:00 – 18:00
Duminică: 10:00 – 17:30

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one