Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Camere live Poiana Brașov

Camere live Poiana Brașov

Poți afla starea vremii și a pârtiilor prin intermediul unor camere live Poiana Brașov, ce transmit imagini de înaltă calitate, în timp real.

Poiana Brașov este una dintre cele mai importante stațiuni montane din țară, dar și una dintre cele mai accesibile stațiuni din Europa. În sezonul rece, pârtiile sunt luate cu asalt de turiști români și străini, dornici să schieze pe cele 12 pârtii cu grade diferite de dificultate.

Dacă vrei să eviți aglomerația, poti folosi camerele live, ce transmit imagini din punctele cheie ale domeniului schiabil. Acestea pot fi accesate aici: http://starepartii.brasovcity.ro/camere-live/

Tot la acest link poți afla și starea zilnică a pârtiilor, câți centimetri măsoară stratul de zăpadă, cum funcționeaza instalațiile de transport pe cablu etc.

Foto: rusgabrielam

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one