Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

26 noiembrie 2017 10:30 - 13:00

Detalii

Data:
26 noiembrie 2017
Timp:
10:30 - 13:00
Eveniment Categories:
, ,

Gândul a fost să vin să lansez la Brașov alături de voi romanul care, spre bucuria și uimirea mea, face furori în țară și diaspora, Ziua în care la celălalt capăt al iubirii n-a mai fost nimeni. Apoi am aflat că până atunci va ieși din tipar și cea mai recentă carte pentru copii cu Ema și Eric, Împreună se numește ea și este o bi-ju-te-ri-e. Dar apoi m-am gândit că hei, nici colecția coordonată de mine, Educație cu blândețe la Editura Univers nu a fost lansată la Brașov, așa că iată că lansarea noastră va fi una cvintuplă! Cine-a mai pomenit așa bogăție de cărți, toate proaspete, toate la un loc, cu voi?

Așadar, duminică, pe 26 noiembrie, vă aștept de la 10.30 la HOF CAFE în Piața Sfatului, alături de Academia Heidi, care mă ajută să punem la loc o lansare caldă și prietenoasă.

Copiii sunt bineveniți, ca de fiecare dată! Vom avea invitați minunați alături de care vom vorbi despre viața de familie, despre cum facem să avem grijă de noi, despre iubiri trecute și viitoare, despre joc și joacă pentru a depăși situațiile dificile.

Toate cărțile lansate duminică, dar și cele lansate de mine anterior, vor avea prețuri speciale la lansare.

Vă aștept cu mare bucurie și nerăbdare duminică, pe 26 noiembrie! 🙂

Locație

HOF CAFE
HOF CAFE 14 Piața Sfatului
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google