Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

26 noiembrie 2017 10:00 - 14:00

Detalii

Data:
26 noiembrie 2017
Timp:
10:00 - 14:00
Eveniment Category:

Călătoria simpaticului Nebun printre înțelepții și înțeleptele tarotului, de la Magician și până la forțele Lumii ne reamintește că resursele există în fiecare dintre noi, iar lecțiile apar în calea noastră pentru a le conștientiza și învăța, trecând mai departe.

De la energiile feminine și masculine care se avântă de la o figură la alta și până la forța animalelor ce populează tarotul – fiecare element își are locul în poveste.

Așadar, citind tarotul ca pe o călătorie inițiatică, de înțelegere și dezvoltare a sinelui, vă invit să explorăm împreună arhetipurile (22) care stau la baza acestui univers și cum le putem folosi pentru a ne (re)descoperi.

”Tarotul este o uniune a arcanelor.”, spune Alejandro Jodorowsky intr-unul dintre studiile sale. Uniune-poveste, la ce ne folosește, de fapt, dacă nu la a trece dincolo de prima impresie și a vedea lumea cu ochi ”noi”?

Am gândit acest workshop pentru a:
– Identifica simbolurile personale și ce poveste ne spun despre noi
– Înțelege care este lecția fiecărui arhetip, așa cum este reprezentat în cărțile de tarot (elemente, numere, astre etc.)
– Descoperi care este cartea personală a nașterii și ce reprezintă ea
– Scrie despre noi, pornind de la arhetipurile tarotului

Ținând cont că totul a pornit de la joc și joacă, în istoria tarotului, hai să ne jucăm împreună și să vedem care-i este puterea transformatoare!

Cu cine?
Alice Teodorescu explorează idei și forme de cunoaștere de când se știe. De la comunicare la literatură, de la sociologie la istoria mentalităților, a trecut prin numeroase feluri de a înțelege ce înseamnă să fii om.

Pasiunea pentru semiotica și psihologie a adus-o mai aproape de tarot și filosofia sa.

Acum a venit timpul să vă povesteasca ce a descoperit.

Cand: 26 Noiembrie 2017
Ora: 10.00-14.00
Unde: locatia se comunica dupa achitarea avansului
Cost: 70 lei/pers