Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

31 august 2017 20:00 - 21:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 8:00pm on duminică, vineri and sâmbătă, repeating until 3 septembrie 2017

Detalii

Data:
31 august 2017
Timp:
20:00 - 21:00
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1699847473368152

Organizator

Biofilm

Visual Poetry revine și anul acesta la AMURAL3 cu o serie de performance-uri care vor pune la încercare modul în care percepem poezia azi, relevanța ei pentru viețile noastre și relația ei cu alte arte.

Performance-urile vor avea loc în fiecare seară a festivalului, între orele 20:00 și 21:00. O să vă ținem la curent cu eventuale schimbări în orar.

Anul acesta veți putea vedea performance-ul poetico-muzical al lui Andrei Doboș cu paticiparea lui Danaga, poetul și performerul Mugur Grosu va pune în scenă un spectacol care îmbină poezia cu muzică electronică și filme produse de el, FLUID, un queer act bucureștean format din Paul Dunca (performer, coregraf, dramaturg), Alex Bălă (muzician) vor folosi sunetul, muzica și microfonul ca armă împotriva neutralității civice, Cosmina Moroșan va experimenta cu performance-ul prin muzică și artă vizuală, iar spectacolul “Biofilm”, conceput de poetul Robert G. Elekes, muzicienii George Pandrea și Radu Mureșan și dansatoarea Petra Binder, va da frâu liber senzațiilor create de diferite forme de artă, le va pune în contact, în dialog și va implică publicul în acest joc liber, democratic și dezinhibat al intensităților. Astfel, la Visual Poetry, nu o să vedeți doar poezie, o să aveți experiența unei schimbări în viziune.

Ilustrație folosită în afiș de Roxana Târziu