Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 noiembrie 2017 11:00 - 14:00

Detalii

Data:
18 noiembrie 2017
Timp:
11:00 - 14:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.terapiileia.ro/

Tipare mentale vechi și cum să le vindecăm – seminar susținut de Silvia Niță, bioenergetician și cristaloterapeut venit din București special pentru tine, pentru a-ți schimba armonia vieții.
Într-o lume plină de haos, nemulțumire și lipsită de iubire, într-o lume în care totul se schimbă și nu știm încotro să o luăm, a venit timpul să conștientizăm că trebuie să schimbăm ceva! Lumea nu va mai fi niciodată la fel!

Evoluția înseamnă asumarea responsabilității pentru tot ce am creat mai puțin bun, căutând să facem alte alegeri, care să aducă schimbări. E important să schimbăm acele programe mai puțin bune, tipare mentale vechi cu acțiuni bune și frumoase, cu iubire și recunoștință. Vremurile în care trăim ne îngăduie prin iertare și eliberare să creem lumea pe care ne-o dorim.

Vă invităm la Centrul de Terapii Leia alături de Silvia Niță la un seminar de schimbare a vechii energii cu o energie nouă, cea a iubirii necondiționate. Chiar daca ati mai participat la un alt seminar, niciodata tema nu va fi aceeasi pentru ca voi ati evoluat, si de fiecare data vor iesi alte credinte limitative la suprafata, alte frici alte emotii. Asadar este util si benefic sa va comparati singuri trairile si starile de la un seminar la altul.

Vom răspunde întrebărilor care vă frământă aducând astfel lumină în viitorul vostru, al nostru, al tuturor. Universul este simplu, haide-ți să descoperim împreună acest lucru.

Sambata, 18 Noiembrie 11:00-14:00 cu pauza de ceai

Taxa de participare de 50 RON, se poate plăti inainte de inceperea seminarului.

Rezervari la telefon: 0771 423 197
E-mail: [email protected]

Centrul de Terapii Leia – Calea București 54, clădirea Cabu, etajul 1, Brașov, România

Locație

Leia
Leia Calea Bucuresti, 54
Brasov, 500365 RO
+ Harta Google