Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 noiembrie 2017 12:00 - 14:00

Detalii

Data:
18 noiembrie 2017
Timp:
12:00 - 14:00
Eveniment Category:

Hai si tu la Bazarul cu Lucruri Gratis, locul unde oamenii doneaza obiectele pe care nu le mai folosesc si isi aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie.

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!

=========================================

Produsele care vor ramane in urma Bazarului vor fi oferite celor care au nevoie de ele, online prin platforma http://LucruriGratis.ro/ sau la urmatoarele editii ale Bazarului.

=========================================

Vrei sa te anuntam pe mail cand vor fi urmatoarele editii ale Bazarului, sau sa te implici in organizarea Bazarului de la tine din oras? Inscrie-te aici si te vom tine la curent incepand cu editiile urmatoare: http://bitly.com/vreau-bazar

=========================================

O initiativa a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformei http://LucruriGratis.ro/, Directiei Judetene pentru Tineret Brasov, Centrului pentru Voluntari Brasov, si a oamenilor cu suflet mare din orasul nostru:)

Nu stii sa ajungi la noi? Aici e harta pe Google Maps:https://goo.gl/maps/BGeY2sVnVgH2

PS. posteaza aici daca stii deja ce lucruri o sa aduci, sau daca e ceva ce ti-ar placea sa gasesti la Bazar. Discutiile de genul asta ne vor inspira si ne vor da idei noi de lucruri pe care le putem darui 🙂

Locație

Voluntar Brasov
Voluntar Brasov Str. Suisul Castelului nr. 1-3
Brasov, 2200 RO
+ Harta Google