Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

24 noiembrie 2017 18:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 6:00pm, repeating until 26 noiembrie 2017

Detalii

Data:
24 noiembrie 2017
Timp:
18:00
Eveniment Category:

~~~Atelier de dans contemporan cu Ivaylo Dimitrov~~

Proiectul “Shift”-Platforma educațională de dans contemporan, cuprinde o serie de activități care creează o alternativă educațională în aria dansului contemporan, dedicată dansatorilor, coregrafilor, performerilor, actorilor, dar și persoanelor pasionate de corp ca mijloc de exprimare. Platforma „Shift” este gândită pentru persoanele din domeniul artelor performative, dar fiindcă urmarește o evoluție personală și creativă a fiecărui participant, este deschisă și publicului larg.

I Dance You este partenerul local al evenimentului.
I Dance You ! este un proiect care mișcă oamenii. Acesta a început în 2016 în Brașov. Prin intermediul performence-urilor, al atelierelor de dans și al altor evenimente speciale, I Dance You ! își propune să ajute lumea prin dans.

În perioada 24-25-26 noiembrie Ivaylo Dimitrov, profesor de improvizație și creație la Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din Sofia, va susține un workshop de dans contemporan la Brașov pentru dansatori și non-dansatori. În acest workshop se vor explora diferite calități de abordare a dansului contemporan, prin intermediul practicilor somatice. Ivaylo propune traversarea limitei estetice a mișcării prin dezvoltarea legăturii dintre corp, minte și dans. Focusul va fi îndreptat spre lucrul cu principiile din Embriologie și Body-Mind Centering, cu scopul de a dezvolta sensibilitatea perceptuală în fluxul de mișcare și improvizație. Se va cerceta, de asemenea, mișcarea corpului nestructurat prin accesarea memoriei imaginilor din procesul embriologic care formează corpul uman. Din acest punct se va începe dansul și construcția coregrafiei.

Cine este Ivaylo Dimitrov?
Ivaylo Dimitrov este un artist independent din Sofia care lucrează în domeniul dansului contemporan și al performance-ului. Proiectele cheie ca coregraf includ: „Teoria lui Hanging Around / THA /” si „Para / Simpatetik”. Este membru al asociatiei „Based on Actual Events” cu care a lucrat la proiecte „Disco Cartoon Funk” , „Nocturne, de la praf la stralucire”, „Fluturi sunt cu adevărat luptători”, în 2010 a câștigat premiul întâi în concursul de coregrafie contemporană bulgară, organizat de Humarts și a primit o bursă de formare la Dance Web, Viena în anul 2011 și la Academia Nomadă de Dans din 2008 (programe de formare pentru Dansul Contemporan și Performance), iar din 2004 este profesor de improvizație, mișcare și dans la Academia Națională de Artă Teatrală și Film din Sofia. Pregătirea sa vine din studiul alături de profesorii Francesco Skaveta, Nancy Stark Smith, Kirstie Simson, Daniel Lepkof, Rosen Mihailov, Frey Faust, Andrew Harluud și alții.

Program
Vineri-24 noiembrie-18:00-21:00
Sâmbătă-25 noiembrie-12:00-15:00
Duminică-26 noiembrie-12:00-15:00
EARLY BIRD TICKET -120 lei(până în data de 20 noiembrie)
LATE BIRD TICKET -150 lei
Înscrieri–platformashift.com/registration
VISIT OUR WEBSITE -platformashift.com

Locatia va fi anuntata in urmatoarele zile. Multumim pentru intelegere.