Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

24 noiembrie 2017 18:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 6:00pm, repeating until 26 noiembrie 2017

24-26 Noiembrie
Pensiunea Vlăduț, Bran

Descoperă sufletul pereche
Un workshop mini-tabără care ne va ajuta să înțelegem ce căutăm la un partener, să ne înțelegem pe noi înșine și de ce nu, să întâlnim un posibil partener!

Ești în căutarea sufletului pereche?
– Ai dificultăți în a găsi un partener potrivit?
– Ești pregătit pentru o relație?
Sufletul pereche e ceea ce cu toții ne dorim chiar dacă nu suntem chiar siguri că există.

Indiferent dacă credem în acel unic om destinat doar nouă sau dacă suntem mai deschiși în a le da o șansă celor imperfecți, orice om speră să-și găsească o jumătate cât mai aproape de prințul sau prințesa din poveste.

Dar deseori poveștile de dragoste se lasă așteptate sau le punem chiar noi in stand-by cât timp alergăm după carieră, studii sau după alte delicii ale vieții. Dacă vrei să începi din nou căutarea sau căutarea nu te-a dus nicăieri, acest program este pentru tine.

Pentru că uneori dragostea are nevoie de un imbold, noi îi putem da unul profesionist. Vei putea să socializezi într-un grup unde mai mulți participanți sunt în căutarea aceluiași lucru ca și tine. Vei cunoaște oameni noi, cu aceleași interese, într-un cadru relaxant și educativ.

Acest program nu îți dă doar șansa de a-ți cunoaște partenerul potrivit, dar și să înțelegi motivele pentru care misiunile anterioare au eșuat. Vei înțelege mai bine propriile criterii de alegere a partenerului, vei învăța tehnici de comunicare pentru stabilirea unei relaționări mai bune atât cu persoanele noi cât și ulterior în cadrul cuplului, pentru ca orice relație romantică să înceapă cu dreptul și să aibă șanse bune pe termen lung.

În această mini-tabără vom face analiza stilului de viață care determină alegerile față de cuplu sau de singurătate. Vom lucra pe viziune ca și resursă interioară și vom stabili obiective. Vom lucra pe convingerile, paradigmele și gardienii pe care care fiecare participant îi are și le vom conștientiza, astfel încât să aducem acele schimbări necesare în a vedea cuplul din alte perspective.

Indiferent dacă îți vei întâlni aici perechea potrivită sau nu, sfaturile practice obținute te vor ajuta în orice relație viitoare și îți vor crește încrederea în comunicarea cu sexul opus – pentru că uneori trebuie să faci primul pas. Te invităm să îl faci împreună cu noi și să te alături acestui grup.

La ora actuală, viteza cu care se desfășoară viața ne face să nu mai avem timp sa ne vedem de viața noastră personală. Iar la mulți dintre noi focalizarea prea mult pe carieră ne determină să fim singuri. Această întâlnire ne dă posibilitatea ca într-un mediu organizat să întâlnim un posibil partener. Pe parcursul workshop-ului vor fi activități și provocări atât individuale cât și în perechi care vă vor ajuta să înțelegeți ce căutați la un partener și de ce nu, să vă înțelegeți mai bine pe voi înșivă.

Vom avea discuții de grup despre cum vedem o relație, despre ce așteptări avem de la parteneri, și vom vedea astfel care sunt realiste și care nu sunt. Activitățile vor fi presărate cu întâlniri în care să schimbăm partenerii (vom avea interacțiuni fiecare cu fiecare). Workshop-ul va fi dinamic, interactiv cu multe activități, inclusiv cu elemente de outdoor. Vom avea de asemenea grijă ca prin prelucrarea activităților să aducem conștientizare la nivel individual și de grup.

Minitabăra va avea loc la Pensiunea Vlăduț în Bran, în perioada 24-26 Noiembrie 2017. Investiția în această mini-tabără este de 600 lei. Primii 10 înscriși vor beneficia de un voucher de 100 de lei, astfel încât investiția lor va fi de 500 de lei. În cazul în care nu vă interesează această ofertă, acest voucher este transmisibil. Investiția acoperă și cazarea și masa. Te poți înscrie folosind formularul de înscriere pe care îl găsești accesând acest link: http://www.alfredadler.ro/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=38

Vă vor însoți cu drag în această mini-tabără:

Andi Beldianu este coach adlerian format ICF în cadrul Centrului Adler din România și este co-fondator al Centrului Adler. Andi este coach în supervizare, facilitator de training în coaching adlerian, facilitator de parenting adlerian, licențiat în management financiar și management de proiect, formator în dinamică de grup, leadership și parentalitate. Atât abordarea interdisciplinară cât și vasta experiență îi permit lui Andi să lucreze cu oameni din diverse culturi și contexte diferite. Andi este specializat în dinamică de grup, parentalitate, construirea de relații, productivitate, abilități și competențe de management și leadership.

Tony Rafailă este consilier de dezvoltare personală, psiholog, membru al Colegiului Psihologilor din România, cu formare in hipnoză clinică Eriksoniană efectuată în cadrul Asociației de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Eriksoniană, absolvent al studiilor masterale în “Managementul organizațional și al Resurselor Umane” și este Master Trainer certificat de către Asociația Română de Programare Neuro-Lingvistică. Cei peste 10 ani de experiență clinică, 5000 de pacienți cu simptomatologie diversă și cele peste 1500 de ore de terapie de grup sunt determinante pentru ca Tony să vă pună la dispoziție servicii de cea mai bună calitate.

Informații suplimentare la:
[email protected] (Andi)
Tony Rafailă 0745.774.270
Andi Beldianu 0722.767.841

Locație

Pensiunea Vladuț
Pensiunea Vladuț Bran Predelut str. Padina nr29
Brasov, 507026 RO
+ Harta Google