Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

4 martie 2018 10:00 - 13:00

Detalii

Data:
4 martie 2018
Timp:
10:00 - 13:00
Eveniment Category:

Scriem ca să ne amintim oameni, locuri sau povești. Scriem ca să ne explicăm stări, decizii sau emoții. Scriem ca să ne explorăm trăiri, îndoieli sau revelații. Scriem despre noi și despre ceilalți. Despre relații evidente sau legături pe care nici noi nu le bănuim câteodată.

Scrisul e un spațiu intim. Să scrii despre tine înseamnă adesea să sondezi spații pe care nu le scoți cu ușurință la vedere. Cu atât mai puțin când e vorba de relația cu tine și cu ceilalți.

Un workshop de self writing pentru cei care vor să-și exploreze prin scris propriile emoții.

Facilitator: Liviana Tane

LIVIANA TANE: Inițiator al proiectului The Writing School, susține cursuri de Storytelling și scriere creativă și are propriul butic de training și formare în mass-media și comunicare, The NEST.

Cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și comunicare, a fost, pe rând, editor, producător, redactor-șef, coordonator editorial și trainer, a inițiat și condus proiecte speciale și campanii de comunicare la televiziuni importante din România (Realitatea TV, Digi 24) și este unul dintre puținii jurnaliști români care au beneficiat de stagii de pregătire profesională la CNN.

Investiția ta: 120 ron pentru membrii
140 ron non membrii
Durata:3 ore
Când : 4 martie

Numărul minim de persoane pentru care se desfășoară workshop-ul este de 10.
Ultima zi de înscriere este 2 martie

Pentru inscrieri trimiteți mail la:[email protected]

Locație

Yugen-Ai
Yugen-Ai Mihail Kogălniceanu 17
Brasov, 500090 RO
+ Harta Google