Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

4 martie 2018 11:00 - 15:30

Detalii

Data:
4 martie 2018
Timp:
11:00 - 15:30
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.proafaceri.com/event/b-b-b-2-brasov-business-brunch/

Brasov Business Brunch- Un eveniment de business de inalta calitate organizat de Asociatia PRO Afaceri Brasov.
Va invităm la a doua ediție BBB la restaurant Belvedere Brasov (str Stejerisului, nr 11) împreună cu partenerii, prietenii sau familia! Ne dorim să facem afaceri într-un mediu relaxat, să savuram preparate culinare deosebite, să degustăm o bautură și să petrecem momente frumoase alături de oameni interesanți din diferite domenii de activitate.

Brunch-ul reprezintă masa celor care iubesc somnul de dimineața şi aleg, macăr în weekend, să nu se trezescă pentru micul dejun. Pe de altă parte se asociază deseori cu masa de prânz pentru ca este destul de consistent. Brunch-ul este, de fapt, o combinaţie între micul dejun şi prânz. Termenul provine din fuziunea cuvintelor englezeşti „breakfast” (micul dejun) şi „lunch” (masa de prânz). Spre deosebire de micul dejun, la brunch consumul de alcool este social acceptat. Brunch-ul este un concept apărut în Marea Britanie, la sfârșitul secolului XIX şi are loc, de regulă, duminica.

Intervalul orar în care vom servi brunch-ul este 11.00-15.00, în compania unor artiști locali plăcuți, care vor întreține ambientul agrabil.

Programul este unul relaxat:
10.30 – 11.00 Primirea participantilor (welcome beverages)
11,00 – 11,15 Prezentarea BBB
11,15 – 11,45 Prezentarea participantilor si a afacerilor lor
11,45 – 12, 15 Invitat – surpriza
12,15 – 13,00 Servirea mesei si networking informal
13,00 – 13,30 Moment artistic
13,30 – 14,00 Discutii libere pe teme de afaceri. Propuneri de afaceri, informatii noi, sugestii de dezvoltare economica
14,00 – 15, 00 Degustare de vinuri Le Sommelier Brasov si networking liber
15,00 – 15,30 Inchiderea evenimentului. Concluzii si testimoniale

Evenimentul se adresează antreprenorilor cu sau fară experiență, freelancerilor, angajaților, persoanelor care lucrează în domeniul resurselor umane, managerilor, ex-patilor, dar si tuturor celor sunt interesați si pasionați de afaceri (business wanna-bees), de dezvoltarea unor noi parteneriate și de ideea unui Brașov prosper. .. deci, ține cont, poți veni și cu partenerul de viață să socializezi în acest mediu propice!

Ce caștigi daca participi?
1. Antreprenori de succes locali, regionali si nationali
2. Oportunități de afaceri imediate
3. Business networking real

Ce pierzi dacă nu vii?
1. Al doilea eveniment Business Brunch – PRO Afaceri Brașov.
2. Oportunitatea de a interactiona cu oameni de afaceri.
3. Un mediu antreprenorial pentru dezvoltarea afacerii.
Meniul este unul generos si cuprinde o gustare rece (finger foods precum muschi de porc copt in ierburi aromatice sau rulada de pui cu crusta de parmezan – 10 feluri de mancaruri rafinate), un fel de baza (ce contine piept de curcan in aluat fraged si confit din muchiulet de porc – 6 feluri de mancaruri de baza), bauturi nealcoolice si un pahar de vin la alegere (alb/rosu/rose). Despre cat de rafinata este bucătăria de la restaurant Belvedere credem nu mai este cazul sa discutam.

Home

Ambientul muzical va fi asigurat de catre talentatul artist brasovean SAVE, finalist în Selecţia Naţională Eurovision România 2018.

Brașoveanul Stelian Savu -„All we need” în finala selecției naționale Eurovision

Le Sommelier Brasov va face o degustare profesionistă de vinuri rafinate cu sprijinul unui somelier profesionist.
https://www.facebook.com/Le-Sommelier-Brasov-310875502666361/

Mancarea si bautura sunt gratuite, dar networkingul , spectacolul artistic si buna dispozitie costa 130 RON, daca se achita pana la data de 28.02.2018(inclusiv) sau 150 RON daca se achita in perioada 01.03-04.03.2018 . Serios vorbind, intreg brunch-ul poate costa doar 130 lei pentru fiecare persoana, suma ce poate fi achitata in avans catre Asociatia ProAfaceri Brasov. Copii sub 14 ani beneficiaza de discount 50% subventionat de catre Asociatia noastra.

Parteneri media: Grupul Iubim Brasovul , Business & Living by Grupul Iubim Brasovul, newsbv.ro, BiziLive Tv,
Parteneri: „Le Somelier”
Parteneri media: Grupul Iubim Brașovul , Business & Living , newsbv.ro

Nu pierde aceasta oportunitate si fii unul din cei 130 de antreprenori prezenti in sala. Rezerva-ti locul din timp, locurile sunt LIMITATE.

Inscrie-te la eveniment aici:

B.B.B. #2 – Brașov Business Brunch

PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi. – PROgres – PROcomunitate

Iti multumim pentru timpul acordat si ne vedem la brunchul de Duminica, 04.03.2018 pentru ca vrem sa facem afaceri impreuna!

Cu drag,

Echipa PRO Afaceri Brasov
[email protected]
0726 800 900

Locație

Belvedere Events Center
Belvedere Events Center Str. Stejerisului nr. 11
Brasov, RO
+ Harta Google