Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

12 februarie 2018 18:00 - 19:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 6:00pm on luni, repeating until 5 martie 2018

Detalii

Data:
12 februarie 2018
Timp:
18:00 - 19:30
Eveniment Category:

In interiorul nostru se afla o mare de cunoastere. Templul sacru in care locuim este inzestrat cu inteligenta proprie, si cu resurse pe care nici nu le banuim.
Tot ce este nevoie pentru a accesa toate aceste comori, este sa ne intoarcem catre Sine, sa intarim conexiunea cu noi insine si sa ascultam vocea intuitiei.
Daca simti si tu chemarea, te astept cu drag in fiecare luni, incepand cu 12 Februarie de la ora 18.00, sa pasim impreuna pe cararea redescoperiri interioare. Alatura-te grupului de meditatie pentru a-ti intari conexiunea cu corpul in care locuiesti, pentru a invata sa il asculti si pentru a-ti creste intuitia si increderea in ea.

Seri conduse de Andreea Cristina Chis – trainer in programe de dezvoltare personala adresate atat adultilor cat si copiilor. Profesor si facilitator All Love, adepta a terapiilor alternative, si a unei cai autentice, cat mai aproape de Sine; cu experienta in lucrul cu oamenii, dobandita atat in tara cat si in strainatate, prin participarea, sustinerea si organizarea de workshopuri, tabere si seminarii de dezvoltare personala si spirituala (in tari precum Germania, Elvetia, Franta, Irlanda si Peru).

Seri organizate in colaborare cu Centrul AloMama Brasov – locul unde gasesti sprijin informat si calificat, ce ofera consultatii in alaptare; consultatii pediatrice; psihoterapie individuala / de familie / de grup; cursuri si pachete pentru gravidute (puericultura / alaptare / diversificare / intarcare).

Numarul de locuri este limitat, motiv pentru care te rugam sa iti confirmi prezenta printr-un mesaj.
Donatie recomandata: 40 de lei.

Locație

Centrul AloMama Brasov
Centrul AloMama Brasov str. I. Teodoreanu nr. 1, bl.2, ap.7
Brasov, RO
+ Harta Google