Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

12 februarie 2018 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
12 februarie 2018
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Va multumim pentru interesul deosebit aratat pentru atelierul nostru. Va anuntam ca in acest moment toate locurile la acest workshop au fost rezervate. Revenim curand cu vesti in legatura cu urmatorul nostru eveniment de acest fel. Multumim pentru inscrieri!
______________________________________________

Vă propunem inițierea în tehnica caligrafiei pentru a vă bucura de frumusețea semnelor grafice – literele – care au însoțit civilizația umana încă de la începuturile ei și au contribuit la dezvoltarea ei, dar și pentru a reînvăța să corespondăm, spre surprinderea celor obișnuiți sa găsească în cutia postala numai facturi.

Să ne acordăm timpul și plăcerea de a face mici lucruri minunate care să ne încălzească sufletul, să ne lumineze chipul și să ne mulțumească inima. Vom învăța să reconectam legătura între ochi, mană și creier, prin exerciții și mișcări caligrafice.

După ce ne-am încălzit și relaxat, vom face cunoștință cu vechile caractere de litere, apoi vom executa o literă inițială în stilul celor din vechile manuscrise. Sperăm să petrecem un timp plăcut și bogat în împliniri împreună.

Participanții vor primi un set pentru caligrafie compus din toc și 5 penite, un caiet caligrafic și își vor alege o imagine care va cuprinde litera inițială pe care o vor desăvârși și care va aduce un plus de frumusețe și de bucurie casei lor sau celor dragi.

Investiție atelier: 60 lei

Inscriere, prin mesaj cu titlul „Atelier caligrafie” (nume, numar telefon) la [email protected]

Locație

Casa Junilor
Casa Junilor Prundului 1
Brasov, 500123 RO
+ Harta Google