Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

13 noiembrie 2017 18:30 - 20:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 6:30pm on [day], repeating until 13 decembrie 2017

Detalii

Data:
13 noiembrie 2017
Timp:
18:30 - 20:30
Eveniment Category:

Avem grijă de multe aspecte ale vieţii noastre, mai ales de cele materiale. Avem grijă de corpul nostru, poate nu chiar cum ar avea nevoie, dar totuşi îl hrănim, îl îmbrăcăm şi avem grijă, în general, de tot ce înseamnă materie. Dar corpul nostru emoţional? El cum e? Ignorându-i mereu nevoile, amânând la nesfârşit să ne îngrijim de el pentru că nu avem timp sau ne temem, vom ajunge să aducem suferinţa şi în plan fizic.

Ce îţi propun este să ne reconectăm cu noi, cu interiorul nostru, cu corpul nostru emoţional, să îi dăm timp şi lui lunea, de la ora 18.30, intr-un cadru de linişte, de siguranţă, într-un grup mic, aşa…ca între prieteni, la un ceai şi o vorbă frumoasă.

Iţi propun un modul de şase întâlniri, în care să învăţăm să folosim jurnalul artterapeutic, o modalitate creativă de gestionare a emoţiilor, de vindecare.

Ce vom face: vom picta, vom desena, vom face colaje, vom medita şi vom povesti.

Nu este nevoie de talent la desen.

Vom aborda teme ca gestionarea stresului şi a emoţiilor, vindecarea rănilor din copilărie, relaţia cu mama, stima de sine, ataşamentele etc. În funcţie de nevoile grupului, putem adauga şi alte teme.

Aceste ateliere nu au pretenţia de a vindeca sau de a „rezolva” ceva, ci de a deschide o altă poartă, de a găsi o modalitate blândă şi creativă de lucru cu temele noastre de viaţă. Simplul fapt că ne acordăm un timp nouă, sufletului nostru, este un prim pas spre echilibrul nostru emoţional.

Frecvenţă: săptămânal, lunea, timp de şase săptămâni.
Cost: 300 de lei (include caietul de schiţe, toate materialele necesare, apă şi ceai).

Înscrierile se fac pe email [email protected] sau la telefon 0721439717

Facilitator: Raluca Robu, artist amator şi psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Locație

Artterapie – Brasov
Artterapie – Brasov Strada Avram Iancu nr. 76
Brasov, 505200 RO
+ Harta Google