Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

10 decembrie 2017 20:00 - 22:00

Detalii

Data:
10 decembrie 2017
Timp:
20:00 - 22:00
Eveniment Category:

Cunoscutul actor Horațiu Mălăele ajunge la Temple Pub, Duminica 10 Decembrie cu piesa de teatru „Sunt un orb”!
Se anunță a fi o seară în care ne vom descreți frunțile și vom uita de problemele de zi cu zi, de prețuri, de stres ori de alegeri.

Recitalul este compus dintr-o pleiada de poezii. Malaele vorbeste de dragoste animaliera, picturala, de mama, de partid prin versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Paunescu…

Spectacolul “SUNT UN ORB” s-a nascut din nevoia lui Malaele de a comunica poeziile pe care le-a memorat pana acum. „De poetii pe care ii recit in acest spectacol ma leaga bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe altii din cartile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar o prietenie, cum este Emil Brumaru. El a fost un bun prieten. Si cu Nichita Stanescu am fost un bun prieten in copilaria mea teatrala si in maturitatea lui artistica. El a murit prea timpuriu. L-am cunoscut bine si a fost un privilegiu pe care mi l-a oferit viata. L-am cunoscut, mai apoi, pe George Tarnea. Nu sunt mandru de lucrurile astea, dar asa le-a aranjat Dumnezeu”, declara actorul.

El trece de la sinceritatea iubirii din “Uriasul” la revolta din “Un actor destul de fad”. Povesteste ca “Andromoaca mulge vaca, vaca linge Andromaca” dar isi si ‘canta iubita’ in “De mult negru”. Iti cutremura carnea cand vorbeste de parintii care ” ba n-aud, ba nu vad, ba fac pasii prea mici” si razi ca tuta cand aflii cine e boul care iubea pe Luminita. Te trece prin toate starile…de ramai prost!
_______________________________
Duminica 10 Decembrie la Temple Pub
INFO & RSVP: 0733 800 700
Pret bilet: 75 lei

Locație

Temple Pub
Temple Pub Strada Mihail Kogalniceanu no. 15
Brasov, 500173 RO
+ Harta Google