Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

15 martie 2018 9:00 - 14:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 16 martie 2018 at 9:00am

Detalii

Data:
15 martie 2018
Timp:
9:00 - 14:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://ecfs.jus.ro/

Conferința Europeană a Serviciilor Financiare (European Conference on Financial Services – ECFS 2018), este organizată în perioada 15 – 16 martie 2018 la Brașov, la inițiativa Institutului de Studii Financiare, a Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș, a Societății Române de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private, a Universității „Transilvania” din Brașov și a Academiei de Studii Economice din București. Conferința se bucură de parteneriatul Universității de Vest din Timișoara, al Universității „Valahia” din Târgoviște și al Universității „Babeș – Bolyai” din Cluj Napoca, alături de cel oferit de Asociația Română de Drept și Afaceri Europene (ARDAE), de Asociația Centrul de Arbitraj și Mediere în Asigurări (ACAMA) și de Institutul Național de Control Intern din România (INCIR).
Avansul tehnologic al ultimilor ani, schimbarea implicită a condițiilor de piață și interesul manifestat pentru protecția investitorilor, dacă vorbim de piața financiară, sau pentru asigurați, dacă ne referim la piața asigurărilor, sunt motivele care au stat la baza revoluției legislative europene în domeniul serviciilor financiare. Aplicarea din 25 mai 2018 a Regulamentului 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal se constituie într-o piatră de hotar în orice industrie care se adresează în mod nemijlocit și particularilor. Tot 2018 este anul de implementare a MIFID II / MIFIR, dar și a IDD.
Panelurile pe care le propun cele două zile de dezbateri teoretice și practice sunt dedicate identificării unor soluții adecvate pentru o tranziție lină, dar reușită, la noile standarde europene.

Locație

Brasov, Romania
Brasov, Romania Brasov, RO + Harta Google