Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

25 ianuarie 2018 19:30 - 22:00

Detalii

Data:
25 ianuarie 2018
Timp:
19:30 - 22:00
Eveniment Category:

The Lost Distillery

Auchnagie, Stratheden, Towiemore, Jericho, Gerston, Dalaruan sau Lossit sunt nume care nu spuneau mai nimic iubitorilor de whisky în urmă cu un deceniu. Aceasta pentru că,în Scoţia, la începutul secolului trecut, mai bine de jumătate de distilerii de whisky din malţ au fost închise sau chiar distruse. Un adevărat tezaur de cunoştinţe şi de arome părea definitiv pierdut pentru amatorii de whisky…
Până acum, pentru că un grup de entuziasti, care nu accepta compromisiuri când vine vorba de calitatea produsului, au readus la viaţă şapte dintre reţetele de mult uitate. Sunt reţete adaptate zilelor noastre, pe care vă invităm să le descoperiţi joi, 25 ianuarie, cu incepere de la ora 19.30, alături de Horia Hasnaş, Brand Ambassador The Lost Distillery în Romania.

Jurnalist şi consultant, editor timp de 7 ani la publicaţia Vinul.Ro, Horia Hasnaş este nu doar un degustător experimentat, ci şi un pasionat de arome, experienţe şi noi provocări. Jurat în cadrul mai multor concursuri internaţionale de vin, a decis să-şi lărgească experienta, intrând cu entuziasm în lumea whisky-ului, care, chiar dacă nu la fel de vastă, e la fel de frumoasă ca şi cea a vinului.

Costul degustarii este de 50 de lei de persoana, iar paharul special de degustare va fi cadou.
Pentru a asista la degustare, va rugam sa va faceti rezervare la numarul de telefon: 07335339586

Va asteptam,
Terroirs Boutique du Vin

Locație

Terroirs Boutique du Vin
Terroirs Boutique du Vin Diaconu Coresi
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google