Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

6 noiembrie 2017 12:00 - 17:00

Detalii

Data:
6 noiembrie 2017
Timp:
12:00 - 17:00
Eveniment Category:

Curs Medica120- Tratamente de Sezon, Toamna – Iarna
Inscrie-te si participa la Cursul din Brasov alaturi de specialistii si trainerii Medica120; Cursul are tematica axata pe tratamente specifice pentru toamna- iarna si noi modalitati pentru ingrijirea zonelor sensibile si cu probleme.
La acest Curs ai acces la informatii despre noile produse, tratamente si tehnici de lucru, modalitati practice de abordare a problemelor in functie de tipologia pielii, deasemeni ai oportunitatea de a putea achizitiona produse profesionale dermato- cosmetice marca Medica120, in conditii avantajoase valabile doar pe durata Seminarului. Cursul este structurat pe o parte teoretica, de prezentare, si o parte de aplicatii practice si tratamente.

locatie: Brasov, B-dul 15 Noiembrie 46, int. 1, Centrul Educational Estetica Store
data: luni, 06 Noiembrie 2017
ora inceperii: 12:00

Confirma participarea ta prin Reprezentantii de vanzari, telefonic, sau pe adresa de email: [email protected]

Produsele profesionale dermato- cosmetice marca Medica120 contin concentratia maxima de ingrediente active care aduc un aport sporit de substante esentiale, avand efect intens de regenerare celulara, hidratare si crestere a elasticitatii pielii, influentand direct mecanismele biologice ale pielii. Tratamentele Medica120 aduc cu sine rezultate notabile certe, de imbunatatire a aspectului si calitatii pielii, redandu-i frumusetea si stralucirea naturala.

Medica120 & Estetica Store – Your Prescription 4 Beauty!

Locație

Estetica Store
Estetica Store Calea Bucuresti, Nr. 57
Brasov, RO
+ Harta Google